2777
2789
عنوان

امشب دهمین شبه ک شوهرم

1207 بازدید | 29 پست

رفته خونه مادرش و نیومده خونه 

با اینکه کارت یارانه مونو برده و یارانه منو بچه روهم نمیده 

بازم خوشحالم از اینکه نیست 

آرومتریم هم خودم هم بچه 

کاش هیچ وقت نباشه کاش میشد دست دخترمو بگیرم و برم یه جای خیلی دور 

وحشت دارم ازش 

خدایا یعنی میشه منم یه روزی به آرامش برسم 

یه شب بدون فکروخیال بخوابم 

هرشبم شده کابوس چندین ساله وضعم همینه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا به دلت آرامش محض بده

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....
چرا عادت دارین ک ی تاپیک مبهم بزنید و توقعم دارید بقیه مشارکت کنن‌..خب قشنگ توضیح بدین

خواهر جان ببخشید اگه براتون مبهم بود

بیشتر بخاطر خودم مینویسم یه وقتای میام سایت میخونم تایپیک های خودمو که بدونم چه شبای سختی رو گذروندم 

انشالله هرچی خیره واست رقم بخوره عزیزم واسه منم دعا کن حال منم بدتر از تو نباشه بهتر نیست بغض داره خفم میکنه

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬