2777
2789
عنوان

دعوا دیشب و کتک کاری

6493 بازدید | 100 پست

شوهرم جدیدا قرض بالا آورده ، اوضاع کارش ریخته بهم 

دیشب بهش گفتم به عمت اینا بگو من افتاده ام حالم خوب نیست ، همش ی پام دستشوییه 

خودش متوجه میشه نمیاد خونمون برگشته میگه چی میگی تو برا خودت چه لزومی داره من آنقدر توضیح بدم ولش کن اصلا میگم نیان چقدر بهونه میاری 

میگم بابا این چه رفتاریه زشته ، من ویار دارم نمیتونم باید بدونه فک نکنه بیخیالیم ما درست نیست 

دیگه همینطور داشتیم حرف میزدیم عصبیم کردم زدم به بازوش گفتم بیخود میکنی با من اینجوری حرف میزنی درست برخورد کن 

ی جوری برگشت زد تو گوشم و گفت خفه شو

فکم هنوز درد میکنه   

باورم نمیشه با اینکه حاملم دست روم بلند کرد منم صبح بلیط گرفتم هواپیما اومدم شهرستان پیش مامانم اینا 

چیزی نگفتم ، گفتم اومدم سر بزنم 

شوهرم و از همه جا بلاک کردم اون اصلا سراغم و نگرفته تا امروز 

بعش نگفتم صبح ک رفت سر کار چمدون بستم اومدم 

بنظرتون زنگ میزنه ؟ از بلاک در بیارم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا صبرت بده خواهر مجردم ولی میدونم چقدر دلت شکسته 💔💔بیا بغلم 🫂

مرسی عزیزم ولی ای کاش حامله نبودم 

واقعا باورم نمیشه ک با ی بچه تو شکمم تنها پاشدم اومدم ی شهر دیگه 

سلام عزیزم 

ببین کارش درست نبوده درست ولی شما هم باید کوتاه بیای زندگی زناشویی همینه عزیزم بخاطر یه کتک که نمیشه زندگیت رو خراب کنی بلاک کردن هم نشانه ی ضعف هستش و کار عقلانی نبوده متاسفانه یهویی تصمیم گرفتی و توی این دوره از زندگیت باید تا میتونی دنیا رو به یه ورت حساب کنی چون اگر خدایی نکرده فشارت بره بالا به بچه آت آسیب میزنی از نظر روانی خیلی مهمه آرامش روان سعی کن خیلی آروم باشی تا این دوره بگذره مهربونم شوهرت هم بنظرم کنترلی رو خشمش نداشته ولی مطمئن باش دوستت داره♥️♥️ الآنم برگرد و به زندگیت ادامه بده زندگی همینه باید سازش کرد 

سلام عزیزم ببین کارش درست نبوده درست ولی شما هم باید کوتاه بیای زندگی زناشویی همینه عزیزم بخاطر یه ک ...

چی بگم عزیزم ، حالم خوب نیست همش دارم به این فکر میکنم که اگر کلا نمیاد به فکر طلاق بیوفتم 

الان یک روزه که هیچ زنگی به من نزده واقعاااا براش متاسفم 

ببین زنش با این اوضاع و احوال کجا رفته 

سلام عزیزم ببین کارش درست نبوده درست ولی شما هم باید کوتاه بیای زندگی زناشویی همینه عزیزم بخاطر یه ک ...

چی بگم عزیزم ، حالم خوب نیست همش دارم به این فکر میکنم که اگر کلا نمیاد به فکر طلاق بیوفتم 

الان یک روزه که هیچ زنگی به من نزده واقعاااا براش متاسفم 

ببین زنش با این اوضاع و احوال کجا رفته