2777
2789
عنوان

دعوا دیشب و کتک کاری

| مشاهده متن کامل بحث + 6514 بازدید | 100 پست

نمیدونم نظرا متفاوته ولی من تو موقعیت‌های  بد زیاد قرار گرفتم.مثلا تو یه زمان هایی قاطی کرده فحش داده دری وری گفته ولی من هیچی نگفتم یا سعی کردم آرومش کنم ولی بعدش که تموم شد و آروم شد اینقد بهش میگم که چرا این کارو کردی و بهش دری وری میگم مغزش سیاه میشه و بلابه نسبت به ... خوردن میفته. بعدش پشیمون میشه ولی اون مواقع کنترل خشم نداره. میدونم دست خودش نیست اون مواقع. عصبیه.تو شرایط بد ناآروم میشه و نمیتونه خشمش رو کنترل کنه. ولی بخدا زندگی به نسبت خوبی داریم.میدونم دوسم داره.برای زندگیمون خیلی تلاش میکنه.من باشم طلاق نمیگیرم به این راحتیا. نظر بقیه رو نمیدونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای کلک😉پس بدون براش مهمی ولی مرده وغرورداره واونم انتظاراتی ازت داره

هر سری دعوامون میشه من واقعا نسبت بهش سرد میشم 

واقعا باید خیلی ازم معذرت خواهی کنه