2777
2789
عنوان

دعوا دیشب و کتک کاری

| مشاهده متن کامل بحث + 6515 بازدید | 100 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر ناز داری دلبر الکی ابرو خودت پیش خانواده و فامیل با قهر رفتن نبر واسه سیلی که جدا نمیشن هیچکس باور نمی‌کنه یه زن حامله سر سیلی طلاق بگیره تکلیف بچه تو شکمت چی میشه یا بی مادر یا بی پدر 

بعدم بگه چرا زندگي من اینجور شد میخوایید بهش بگید بهش گفتم بیخود کردی حرف زدی بهم‌ سیلی زد 

کامنتا وحشتناکهچقد کتک زدن عادیه برا بعضی خانوماالان یه عده میان بت میگن عیب نداره گلم یه چک بوده دی ...

دقیقا

منم متحیرم از جمعیت زنان تو سری‌خور و کتک‌خور ملس

حداقل استارتر یه ترسی به وجود بی‌وجود شوهرش انداخت

اینا که عین مسیح، میگن اونور صورتتم بیار جلو

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

شاید شما هم اندازه خودت اشتباه کردی باشی شاید هم نکرده باشی ولی به هرحال این دست بلند کردن و کتک زدن رو توجیه نمیکنه به نظرم یه جوری پیش برو که بدونه دست بلند کردنش تاوان بدی داره بعد از این به راحتی به خودش اجازه نده دست بلند کنه

نمیگم قهر بمون یا جدا شو و...

خودن بشین فکر کن ببین چه برخوردی درسته که نتیجه اونی بشه که تو میخوای نه اینکه بدتر شه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

خوب خوذت خیلی کارت بد بوده ژدی بهش. حالا اروم. اصلا حرکتت زشت بوذه و بهش برخورده. فوقش میرفتی تو یک اتاق دیگه، یا چندروز سرسنگین بودی.چرا رفتی قهر. هیچ. وقت دیگه این حرکت رو تکن که روتون به روی هم باز میشه. 

[QUOTE=353986016]کامنتا وحشتناکه چقد کتک زدن عادیه برا بعضی خانوما الان یه عده میان بت میگن عیب نداره گلم یه چک بود ...[/QUOT

وقتی کسی ناراحته باید دلداری داد نه نمک رو زخم بزاری که عجب یه چیزی هست ت دنیا به اسم گذشت و درک طرفین

شاید شما هم اندازه خودت اشتباه کردی باشی شاید هم نکرده باشی ولی به هرحال این دست بلند کردن و کتک زدن ...

دقیقا به هیچ عنوان حق نداره دست روی من بلند کنه 

اونم وقتی بچه تو شکممه ، من واقعا نمیخوام فعلا برگردم خونم