2777
2789
عنوان

چرا اغلب آدمای بالای 30سال

1402 بازدید | 93 پست

اینقد متفاوت از ما دهه هشتادیان و عاقل ترن احساس میکنم درکشون خیلی بالاست و معذرت میخوام میگم ولی  خیلی از خز بازیای بعضی  دهه هشتادیا رو انجام نمیدن میگم شاید چون اونا عاقلن 10سال بیشتر عمر کردن سن ما از ما بدتر بودن نه ؟تو تاپیکا که میبینم خیلی عاقلانه صحبت میکنن 

طبیعی که

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

خب طبیعیه چون تجربه شون بیشتره 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سنشونو از کجا میدونی شما؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

من دهه شصتی هستم دلیلش اینه که ما زندگی واقعی رو تجربه کردیم زمان ما همه چیز طبیعی بود فرهنگ مملکت اینجوری نبود دوست داشتن ها واقعی بود خیانت نبود یا کم بود احترام عزت همدلی و هرچیز مثبتی خیلی بیشتر بود اما خوب ما آدم‌های ساده ای هم بودیم و به حق حقوقمون آگاه نبودیم و در اور چالش های زیاد که رو در رو سدیم ابدیده شدیم 

شما اما همه چیز مجازی تجربه کردین ولی اینجور نبست که عاقل نباشین انفاقا خیلی جسور تر و آگاه تر به حقوقتون هستین فقط یه کم لوس بار اومدین به نظرم و انگار زیاد اون نگاه واقع بینانه به مسایل نمیتونین داشته باشین چون تو واقعیت تجربه نکردین 

قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است. 

اولا هشتادیا سنشون کمتره دوما متاسفانه دوره هشتادیااا مغزشون با اینستا اکثریت پر شده ک بچه های سن بالاتر و قدیمی تر انقد اسیب جدی از طرف اینستا و اینترنت بهشون وارد نمیشد...

شاید مسخره بیاد براتون ولی واقعا کارهایی ک تو این دهه هشتادیا الان انجام میدن و بنظرشون خق داشتن واقعاااا خیلییی وحشتناکه که دهه هفتادیا حتی بهشم فکر نمیکردن.‌‌‌..

سوشال مدیا اسیب خیلییی جدی ای به مغز میزنه.هرکی دیرتر وارد این فضا بشه قطعا مغزشم سالمتره و قدرت فکر کردنشم بهتر

من دهه شصتی هستم دلیلش اینه که ما زندگی واقعی رو تجربه کردیم زمان ما همه چیز طبیعی بود فرهنگ مملکت ا ...

بله درسته اینستا هم هست البته ولی کلا محبت تو دل آدمای قدیمی تر خیلی بیشتره به نظرم 

بله درسته اینستا هم هست البته ولی کلا محبت تو دل آدمای قدیمی تر خیلی بیشتره به نظرم

طبیعی این تقصیر دهه شما نیست تقصیر جو حاکم برجامعه هست که اولین دلیلش مشکلات اقتصادی بعد هم فضای مجازی 

زمان ما اوایلش حتی تلفن هم نبود باید میرفتیم خونه اون آدم اگر باهاش کار داشتیم طبیعیه که این اتفاق میفته جبر زمان و پیشرفت تکنولوژی هست 

قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است. 
اولا هشتادیا سنشون کمتره دوما متاسفانه دوره هشتادیااا مغزشون با اینستا اکثریت پر شده ک بچه های سن با ...

اره قبول دارم الان همجنسگرا ها  اینقد زیاد شدن پسرا ظاهر پرست دخترپول پرست شدن ازدواج سفید و شوگر مامی چ چیزایی تو ذهن پسراس که کلا مردونگیشونو کم کرده