2777
2789
عنوان

چرا اغلب آدمای بالای 30سال

| مشاهده متن کامل بحث + 1403 بازدید | 93 پست
اره همینش خیلی بده همین سیگار کشیدن و مسابقه ماشین دادن و این فکرایی که باکلاسن با این کارا 😑الان خ ...

بزرگارین ضربه هایی ک ب هشتادیا وارد میشه همیناست ...نه به شصتیا که بیش از حددددد محدود بودن نه به هشتادیا ک بیش از حددددد ازادن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی اینو بدون اسی منی که الان سبو سه سالمه همیشه میگم من دو سه ساله به دنیا اومدم...واقعااا زندگی از ...

اره ۳۰سالگی هم زیبایی هم عاقل و پخته ای  

چقد خوبه اینجوری که دیگع برات مهم نباشه 😁ایشالله منم به این پختگی برسم  دنیا اینجوری خیلی قشنگ تر میشه 

بزرگارین ضربه هایی ک ب هشتادیا وارد میشه همیناست ...نه به شصتیا که بیش از حددددد محدود بودن نه به هش ...

محدودیت تا حدودی باید باشه مثلا تو سن کم دخترا رو نباید بزارن وارد رابطه عاطفی بشن آسیب زا ترین چیزه 

من سی و یک سالم شده چند روز پیش ولی میتونم بگو خز بازی های الان اصلا دوست ندارم حتی اینستا مو‌پاک کر ...

منکه کلا متنفرم از اینستا با این کلیپ هاش ذهن همه رو داغون کرده و بیشتر مردا ،چه چیزایی میان میگن که زندگیا و دید مردم خراب کردن

اره ۳۰سالگی هم زیبایی هم عاقل و پخته ای چقد خوبه اینجوری که دیگع برات مهم نباشه 😁ایشالله منم به ای ...

نمبدونم چند سالته عزیزم ولی مطمئنم تو هم بهش میرسی ولی کاش از همین الان خودتو برای اون دوران قشنگ اماده کنی ی مهارت یادبگیر حتماااا ورزش کن قند نخور ب سلامتیت برس...

من الان اینستارو حذف کردم چون میخوام واقعا ذهنم خالی بشه از اتو اشغال و حافظه م درست حسابی کار کنه...و واقعا هرچند مدت خیلییی کوتاهیه ک حذفش کردم ولی واقعا حال روحیم بهتر شده...

منکه کلا متنفرم از اینستا با این کلیپ هاش ذهن همه رو داغون کرده و بیشتر مردا ،چه چیزایی میان میگن که ...

کلیپ ها همش دوست پسر دوست دختر رابطه رل 

من که دیگه بدم میاد بخاطر همین پاک کردم 

حیف نتم خرج اونا بشه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

منکه کلا متنفرم از اینستا با این کلیپ هاش ذهن همه رو داغون کرده و بیشتر مردا ،چه چیزایی میان میگن که ...

دیقاااا منم داشتم کلا دیدم نسبت ب مردا عوض نیشد و انگار داشتم به  بیماری روحی دچار میشدم زدم حذفش کردم 

محدودیت تا حدودی باید باشه مثلا تو سن کم دخترا رو نباید بزارن وارد رابطه عاطفی بشن آسیب زا ترین چیزه

بنظرم تو سن پایین تر از بیست تقریبا محدودیت باید باسه و بای. مواظبشون بود دختر پسر هم نداره بخدا هردوشون باید مراقبشون بود وگرنه بد میشه معمولا

نمبدونم چند سالته عزیزم ولی مطمئنم تو هم بهش میرسی ولی کاش از همین الان خودتو برای اون دوران قشنگ ام ...

من سعی میکنم تو همین سن بهش برسم(منظورم بیخیالی از نظر و حرف مردمه) اینستا رو نیاز دارم ولی دیگه زیاد سمتش نمیرم دوست دارم به جای اینستا از تجربه های بزرگترام استفاده کنم باشه  عزیزم 🌹🌸

بنظرم تو سن پایین تر از بیست تقریبا محدودیت باید باسه و بای. مواظبشون بود دختر پسر هم نداره بخدا هرد ...

اره من دخترا رو دیدم که میگم  چون دخترا عقل ندارن رابطه جنسی برقرار میکنن از همکلاسیام دیدم البته زیر ۱۸سالشون بود و واقعا گناه داشتن 

من سعی میکنم تو همین سن بهش برسم(منظورم بیخیالی از نظر و حرف مردمه) اینستا رو نیاز دارم ولی دیگه زیا ...

بخدا روزیکه من اینستارو حذف کردم رفتم یوتیوب و بصورت عجیبی کلا پستهایی برو برام اورده بود ک درمورد حذف اینستا و کلا سوشال مدیا حرف میزدن و این ینی هوش مصنوعی بدجور مارو کنترل میکنه و فهمیده بود ک من کلا حذف کردم و میخام دور بشم ازین فضا...

یوتیوب خیلی مطالب اموزشی داره اگر زبان بلدی عاااالیه خدایی

کلیپ ها همش دوست پسر دوست دختر رابطه رل من که دیگه بدم میاد بخاطر همین پاک کردم حیف نتم خرج اونا بشه

دیدی همش بیشتر بر علیه دخترا هست انگار میخوان دخترا رو تو جامعه خراب کنن یا میان حرف های من درآوردی از خودشون درمیارن انگار روانشناس هستن 

همش الکی لعنت بشن دنبال دیده شدن و لایک هستن