2777
2789
عنوان

دوست عزیزی که تاپیک زدی فکر می کنی با ازدواج با طلبه ها خوشبخت میشی

| مشاهده متن کامل بحث + 2114 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از دوستان ما طلبه هست و الان مشاور مذهبی شده 

اینقدر زندگیشون ارامش داره و خوشبخت هستن که نگو...

اقا اینقدر به خانوم احترام میذاره .خانوم هم خیلی باسابقه و شیک پوشه در کمال رعایت حجاب و عفاف. 

اونایی که میگن خوب نیس خب عقایدشون تناقض داره نمیتونن با شرایط کنار بیاین. در کل اگه در بین طلبه ها هم افرادی هستن که مثل همه ادمای دیگه ممکنه مشکلات روحی یا روانی داشته باشن و شخصیت متفاوت.

ولی در کل اگه به درسایی که میخونن خوب عمل کنن انسانهای قابل درک و فهمی هستن. 

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  

ما تو اطرافیان داریم طلبه اصلا درامدی نداره 

همه دنبال شغل و کار کنار طلبگی رفتن از مغازه داری بگیر تا کشاورزی و کارمند شدن و شغلهای ازاد سر کار میرن 

اگه دوست داشتید برای  تو راهی من یه صلوات بفرستید😘ممنونم ازت❤️ 

میدونید اون طلبه هایی که زن هاشون ازشون جدا میشن

چون زنه مذهبیه و با این فکر وارد زندگی طلبه میشه که اینجا دین و مذهب حرف اول رو میزنه تو زندگی

ولی میبینه طلبه هه اصلا رعایت نمیکنه و خودش به دین عمل نمیکنه پس ختم میشه به جدایی

دقیقا مثل زندگی دوستم

ینی خوب بوده ؟

آره ،من تو این یه هفته که بین طلبه ها زندگی کردم حس آرامشی که داشتن رو با تمام وجود حس میکردم ،همه جا آرامش داشت تو ساختمون تو محله تو پارک تو مسجد همه جاهمه با هم خوب بودن 

مثل تمام اقاشر جامعه خوب و بد همه جا هست

تجربه من ثابت کرد بین طلبه ها خوبا خیلی بیشترن

یعنی آدم ناتو توشون خیلی کم و به ندرت پیدا می شه

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

آدم با عرضه باشه فرقی نمیکنه کارش چی باشه پولدار میشه

اره درست می فرمائید  ،خداروشکر ما از این عرضه ها نداریم ،به حساب دو دو تا کن ،در آمد نداشته باشی بعد صاحب خونه بشی تو این مملکت اونم فقط با عرضه 😂

اره درست می فرمائید ،خداروشکر ما از این عرضه ها نداریم ،به حساب دو دو تا کن ،در آمد نداشته باشی بعد ...

عزیزم گفتم که خیلیاشون شغل دوم دارن ،تدریس می کنن ،تو موسسات کار میکنن ،کار گشاورزی دارن ،بعضیاشون جذب آموزش و پرورش و بهزیستی میشن ،اونا هم بیکار نیستن

سلام ببخشید اومدم تو تاپیک

من همونم ک تاپیک زدم خط ازدواج دوشاخه و شما گفتی مث منه و جدانشدی

ببخشیید میشه عکس بدی ممنون میشم میخام بدونم همونه

اخه خیلی نگرانم🥲🙏🏻

خداخیرت بده