2777
2789
عنوان

دوست عزیزی که تاپیک زدی فکر می کنی با ازدواج با طلبه ها خوشبخت میشی

| مشاهده متن کامل بحث + 2114 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله موافقم درآمد نداره ،یا باید خودشون یه شغل دیگه داشته باشن یا خانواده حمایت کنه

خب خانواده ها به همون اندازه که کمک مالی میکنن خودشون رو محق میدونن و دخالت هم میکنن. به کمکش نمی ارزه

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀
خو اونی که فک میکنه ازدواج با طلبه خوشبختش میکنه خودش شدیدا خرمذهبیه دیگهچیکارش داری

قشنگ صحبت کن عزیزم از الفاظ مناسب و مودبانه استفاده کن چرا توهین می‌کنی به اونا؟

در دنیا چیزی از امام زمان مهمتر نیست🩷
اون تاپیکی رو که میگین من ندیدم و کاملامنم بانظرتون موافقم.طلبه ها چون درس فقه رو میخونن و با مسائل ...

لزوما ازدواج با طلبه ها خوشبختی نمیاره، مگر اینکه کفو هم باشن. اینم در نظر بگیرین که تو همه مشاغل و رسته ها خوب و بد داریم، حتی تو روحانیت... ان شاء الله خوشبخت بشن همه مجردها و همسر کفو خودشون نصیب شون بشه 

آخه چیه یه شغل خاص رو بولد میکنیم ما😑

طلبه داریم تا طلبه

مهم شخصیت افراده

کنار یه فردی که طلبس ممکنه احساس خوشبختی کنی که کسی توی زندگیش تجربه نکرده

و میتونی در کنار کسی دیگه با شخصیتی متفاوت که اونم طلبس بدبخت ترین آدم عالم باشی.

دنبال چیزای خاص نباشید دنبال آدمای خاص باشید.

مگه همه معلما و دکترا و پلیسا و... مثل همن؟! 

خب طلبه ها هم همینطور

گرچه من از زندگیشون خوشم میاد یه آرامش خاصی داره:)

هیچی تو به من چیکار داری ؟من دوست داشتم بهش بگم ،بقیه داشتن بهش توهین میکردن اون طفلک هم قفل کرد

دمت گرم 

بعضی آدما نمیدونم چرا اینقد راحت توهین میکنن

در دنیا چیزی از امام زمان مهمتر نیست🩷

دوستان تو طلبگی پول نیست آدم غیر مذهبی هم نمیتونه با طلبه ازدواج کنه منظور من از آرامش و رفاه اینا نبود تو پست بالاتر گفتم یه حسی مثل اعصاب راحت داشتنه ،دغدغه نداشتنه 

گفتم رفتم پردیسان قم از طرز زندگیشون خوشم اومده

من به خاطر یه کاری الان قم هستم تو پردیسان قم یه خونه به مدت یه هفته یکی از دوستای شوهرم بهمون داد ک ...

اخییی  چقدرم وضع زندگیشون سخته و بی پول که فقط یه هفته خونشون و مفت و مجانی به شما دادن،والا چیزی که به ما میگن درامدشون پایینه ولی چیزی که می بینیم درامدشون خیلی ام اوکیه