2777
2789

هم خصوصی هم عمومی پیام گذاشتم

لطفاپاسخ بدید

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

شبا نیستن صبح تاپیک بزنین

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شبا نیستن صبح تاپیک بزنین

جدی میگین؟

آخه من سرشب هم زدم ولی جواب ندادن

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
سلام مهشید جان خیلی داستان زندگیت قشنگ بود ممنونم😍😍😍😍

لطف داری گلم😚

فعلا که به غلط کردن انداختن منو

فقط میخام بترکه زود

هرچی هم پیام میدن نی نی یارا نیستن

کتی جان شما ازدواج کردین

نه عزیزم قراره سینگل به گور شم  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
من تازه از امشب میخوام بخونم چرا میخوای بترکونی😢😢

والا دیوونه شدم ازبس بردباری کردم دربرابرتوهینات

هرچیزی حدی داره ولی آدمها انگارحدوحدودشون رانمیدونن

لطف داری گلم😚 فعلا که به غلط کردن انداختن منو فقط میخام بترکه زود هرچی هم پیام میدن نی نی یارا ن ...

وای چرا ؟ من چند روز پیش خوندمش . عالی بود . واست آرزوی خوشبختی و آرامش کردم

الانم با خوندن زندگی اون خانم ظاهرا دکتر! دوباره یاد شما و معصومه جون که اونم داستان زندگیش رو نوشته بود افتادم . گفتم چقدر فرق هست بین رندگی این دو تا .... شما فرشته ای مهربون و اون یاسی یه زن هرزه !!!!

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics