2777
2789
عنوان

چراهیچ نی نی یاری درسایت نیس؟نی نی یارلطفاااا

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 38 پست
😅😅چن روز پیشا ی کاربر مرد روانی ام ب من درخواست داده بود فکر کردم زنه اوکی کردم ی چرت گفت فرستادم ...

اسمش چی بود خبرش؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه گاگول😂 من فکر کردم زنه. تو پروفایلشم زده بود زن. ولی یه چیزی گفت فهمیدم نره خره😂😂

به من یک ماساژورپیشنهاددوستی داد

خیلی ترسیدمممم

چی گفت؟😆😜😲

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
😅😅چن روز پیشا ی کاربر مرد روانی ام ب من درخواست داده بود فکر کردم زنه اوکی کردم ی چرت گفت فرستادم ...

چی گفت؟😜🙊

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
چجوري ميتونم تاپيكتو بخونم

کدوم تاپیک عزیزم؟

همون داستانت ك تعريفشو ميكنن

توی پربازدیدهاست عزیزم 

اونجابخون