2777
2789
عنوان

کاش هیچ جدایی و طلاقی وجود نداش

618 بازدید | 78 پست

خانمایی ک جدا شدید چطور با این درد کنار اومدید؟؟

چرا من همش حس میکنم بیشتر باید تلاش میکردم

عذاب وجدان دارم

ناراحتم و…

با این حسام چیکار کنم خسته شدم؟؟😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ۱۳ ساله کنار نیامدم لعنت ب طلاق فقط ب ضرر زن هست

شما چرا جدا شدی؟؟

اره دیقا خیلی التماسم کرد اما اینقد تو شوک کارهاش و ماجرای گذشتش بودم ک نتونستم کنار بیام 

دلیل طلاق چی بود

بک همسرم تو سایت شرط بندی خونه باخته و خودکشی کرده و و بعد چن بار فرصت بازم پول میذاشت تو سایت 

قبلن اعتیاد ب شیشه داشته و ی بار تو دوران عقد مصرف کرده‌و‌تو حال خودش نبودو نگفته بود اعیتاد گذشتشو

همچینن مشکل بیشفعالی و افسردگیم داشته هشت سال دارو مصرف میکرده و‌نکفته 

و تا پای دادگاه رفتیم و پسرخیلی اصرار داش ک باز فرصت بده

اما وقتی شروط حق طلاق و نصف ملک شنید گف طلاق میدم و‌اینارو نمیدم

خیلی دوستم داشت اما بعد این شروط گفت دیگ از چشمم افتادی تو زندگیو شرطی کردی مگ معاملس

خب فرصت دادی که بازم تکرار کرد فراموشش کن با این آدم آینده ای نداشتی بگرد دنبال یه پسر دیگه

دیگ متنفرم از ازدواج

حس میکنم بازم با دروغ میان جلو 

نمیتونم ب کسی فکر کنم و تحمل شکست ندارم

برو پیش مشاور بهتر بشی

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

دیگ متنفرم از ازدواجحس میکنم بازم با دروغ میان جلو نمیتونم ب کسی فکر کنم و تحمل شکست ندارم

همه که شبیه هم نیستن تجربه تلخی داری طبیعیه همچین حسی ولی باید با منطق بری جلو هنوز اونقدر اوضاع خراب نیست