2777
2789
عنوان

کاش هیچ جدایی و طلاقی وجود نداش

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 81 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دقیقا مادر نامردمشم چون وضعیت پسرش میدونست همش زنگ میزد بیا پیشمون هررررشب ک مشغول باشه با من ف ...

اره مادرایی که پسر معتاد دارن اینجوری مهربونی میکنن با آدم ، من با یکی آشنا شده بودم تهش خواستگاری کرد و به خانواده معرفی کرد و خبلی هم منو تایید میکردن و خوششون اومده بود تا اینکه دیدم مواد مصرف میکرده ترک کرده و دقت کردم دیدم مغزش درست کار نمیکنه و تفریحی هم گاهی میزد 

شما چرا جدا شدی؟؟اره دیقا خیلی التماسم کرد اما اینقد تو شوک کارهاش و ماجرای گذشتش بودم ک نتونستم کنا ...

سلام خوبی؟ الان حالت بهتر شده؟ کنار اومدی بو طلاقت؟ منم الان دقیقا ۲ ماهه حال شمارو دارم