2777
2789
عنوان

کاش هیچ جدایی و طلاقی وجود نداش

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 78 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی به خاطر گذشته ش طلاق گرفتی ؟ 😕

کار خوبی نکردی 

اشکال نداره دیگه کاریه که شده 

ان شاءالله بازم ازدواج میکنی 

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

بک همسرم تو سایت شرط بندی خونه باخته و خودکشی کرده و و بعد چن بار فرصت بازم پول میذاشت تو سایت قبلن ...

داداش آدم‌معتاد هیچ وقت ترک نمیکنه

دلت میخواست بچت پدرش معتاد باشه روش نشه به دوستاش بگه این بابامه؟

من نمیدونم تو از چی ناراحتی

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️
اخه خیلی بهم محبت میکرداخرم گف پشیمون میشی هیچکی مث من پیدا نمیکنی ک دوست داشته باشه و..

غلط کرد ولش کن بابا 

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️
یعنی به خاطر گذشته ش طلاق گرفتی ؟ 😕کار خوبی نکردی اشکال نداره دیگه کاریه که شده ان شاءالله بازم از ...

گذشتش ک تو کذشته نبود تو زندگیمون بود 

ولی با شنیدن دروغاش بیشتر شوکه شدم

من ک دنبال ازدواج نیستم دلم گرفته

گذشتش ک تو کذشته نبود تو زندگیمون بود ولی با شنیدن دروغاش بیشتر شوکه شدممن ک دنبال ازدواج نیستم دلم ...

دقیقا والا گذشته آدما مهمه ساده نباشید

نسلی که شما میسازید متاثر از گذشته خودتون و شوهرتونه 

هر ماده شیمیایی که همسرتون وارد بدنش کنه روی اسپرم اثر میذاره متقابلا روی بچه تون اثر میذاره 

و اینکه اسی برو از متخصص این حوزه بپرس برو از روانپزشکا بپرس معتادا اکثرا نمیتونن هیچ وقت اعتیادشونو ترک کنن 

میگف چند سال ترک کردماما مشاورش میگف جدیدا دوسالی ی بار لغزش داشتهسری اخرم ک‌تو عقدمون بود

دقیقا هی لغزش دارن نمیتونن ترک کنن کامل

اونقدر که وسوسه ش شدید و زیاده

خوب کردی اسی یکم سخت هست چون بهرحال از یک رابطه عاطفی اومدی بیرون اما هیچ وقت پشیمون نشو 

دقیقا والا گذشته آدما مهمه ساده نباشیدنسلی که شما میسازید متاثر از گذشته خودتون و شوهرتونه هر ماده ش ...

اره صحبت کردم اونا ک گفتن جداشو

میگم مشکل خودمم نمیتونم کنار بیام دلم براش‌تنگه

حس میکنم اشتباهاتش کذاشته کنار و تجربه‌گرفته و الان فقط من در عذابم😔

بک همسرم تو سایت شرط بندی خونه باخته و خودکشی کرده و و بعد چن بار فرصت بازم پول میذاشت تو سایت قبلن ...

اشتباه نکردی که بخوای الان خودت سرزنش کنی 

شیشه بی نهایت خطرناکه از نزدیک دیدم آدمی که بخاطر شیشه مغزش آسیب دیده مشکلات روانی پیدا کرده تا آخر عمرش آمپول های میلیونی باید استفاده کنه اگه نکنه خطرناکه و ممکنه یکی رو بکشه 

ترک شیشه هم بی نهایت سخته هرکسی نمیتونه آدم میخواد با اراده فولادی 

هیچ خبری نیست ...😉
ندیدم کامتتو عزیزمپس چرا خودم حس نمیکنم خوب کردم🥲😤

عصبیم کردی بخدا

یه بار دیگه بگی اینو میام برات

می موندی باهم‌شیشه بکشیددددد

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕