2777
2789

یکی از آشناهامون این مشکلو داره همراه با ورمم هست اما دیابت و فشار خون نداره

خیلی من غصه میخورم .کسی بوده اینجوری باشه؟خوب میشه؟

میشه برا سلامتی عزیزانم یک صلوات بفرستین❤🌺🌺🌺

من بابام چند ماهه پیش ازمایش داد و دفع پروتیین شدید داشت, سینه ی پاش یه مدت ورم داشت, البته پدر من دیابت داره,  تو سنو چیزی و نشون نداد,  ولی بهد نمونه برداری مشخص شد که سی در صد کلیش از کار افتاده,  ولی دکتر گفت که اگه رژیم غذایی داشته باشه جای نگرانی نیست,, الان خدارو شکر ورم پاش از بین رفته,  هم رژیم داره هم دارو مصرف میکنه,  ماه دیگه باید دوباره ازمایش بده,  امیدوارم که دیگه دفع پروتیین نداشته باشه,  

ممنون میشم برای 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بابام چند ماهه پیش ازمایش داد و دفع پروتیین شدید داشت, سینه ی پاش یه مدت ورم داشت, البته پدر من د ...

عزیزم میشه بگی چجور رژیم غذایی؟

عزیزم میشه بگی چجور رژیم غذایی؟

روزی یه کاسه ماست,  یه لیوان شیر,  پانزده روز یکبار دوتیکه خورشتی گوشت,  هفته ای دوبار مرغ,  هفته ای دوبار حبوبات,  سبزی و سالاد,  برنجشم کم شده,  نون کم,  البته اینم بگم که دیابتیه,  یه سریاشون به خاطر اونه فکر کنم,  الان دقیق نمیدونم دیگه چیا بود یا اندازه مرغ چقدر بود چون مامانم گفت اون مقدار مرغ و تقسیم میکنم نو هفتا بجا دوبار مثلا سه بار میدم بهش,  اگه خواستی دقیق میپرسم برات میگم

ممنون میشم برای 
مقدار دفع پر تیینشون چقدره؟؟  برای بابای من خیلی زیاد بود مثلا باید نهایتش 150 باشه مال بابا 70 ...

مرسی عزیزم فکر میکنم 3هزار و خورده ای 

ولی ورمش از پدر شما بیشتره

روزی یه کاسه ماست,  یه لیوان شیر,  پانزده روز یکبار دوتیکه خورشتی گوشت,  هفته ای دوبا ...

آره ممنون میشم  

مرسی عزیزم فکر میکنم 3هزار و خورده ای  ولی ورمش از پدر شما بیشتره

سونو انجام دادن؟؟  چیز خاصی نیست فقط خرچه زودتر جلوش و بگیرین زودتر جواب میده و کمتر به کلیه اسیب میزنه,  اگه زیاد بگذره ممکنه خدای نکرده به دیالیز بکشه,  دکتر دیگه خودش میدونه اگه نیاز, باشه نمیونه برداری میکنن,  البته اولش یه یری دارو دادن که شاید رفع بشه تو یه ماا ولی چون تغیرر انچمانی نکرد نمونه برداری کردن,  نمونه برداریشم نیازی به بستری شدن و اینا نداره یه صبح تا ظهر طول کشید , انشاا...  که اصلا به و نجاها کشی ه نمیشه و با دارو زود خوب میشه, 

ممنون میشم برای 
سونو انجام دادن؟؟  چیز خاصی نیست فقط خرچه زودتر جلوش و بگیرین زودتر جواب میده و کمتر به کلیه اس ...

خداکنه الان  دکتر دارو داده ولی سونو نداده گفته آخر ماه دوباره آزمایش تکرار بشه اگه خوب نشد باید نمونه برداری بشه

خداکنه الان  دکتر دارو داده ولی سونو نداده گفته آخر ماه دوباره آزمایش تکرار بشه اگه خوب نشد بای ...

انشاا..  که با دارو رفع میشه,  نگران نباش,  کدوم شهر هستین؟ 

ممنون میشم برای