2777
2789
عنوان

خوشحالم مثه دوران دبیرستانم

97 بازدید | 8 پست

خوشحالم  درونی و زیاد ... 

یه حس خوبی درونم میچرخه که مدتهاست نداشتمش .... 

شیرین اروم نرم و خواستنی .... 

من عاشق درس و مدرسه و کتابم ... 

مدتها دور مونده بودم به خونه و خونواده و بچه هام میرسیدم .... 

الان دوباره اول مهره و من دارم لوازم تحریر و یادگیری برا خودم میگیرم 

یکم مهر اولین کلاسه دوره خیاطیمه .... 🧡

هرسال یک مهر که میشد میموندم حسرت محصل ها ... 

امسال دیگه حسرت ندارم و خوشحالم ❤️💜

حس میکنم تو بهشتم ... وقتی اول مهره و منم مدرسه دارم و لوازم تحریرمم گرفتم .... 

کالری شماری وزن اولیه ۹۲ 💁‍♀️ هدف اول ۸۷ 🙆‍♀️ هدف دوم ۸۲ 🙆‍♀️ هدف سوم ۷۷ 🙆‍♀️ هدف اخر ۷۲ 🙆‍♀️.                        تاریخ شروع تقریبا ۱ آذر ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داش چندم میریی؟

😄😄سی و دو سالمه دوتا بچه دارم 

میرم دوره خیاطی ببینم 

کالری شماری وزن اولیه ۹۲ 💁‍♀️ هدف اول ۸۷ 🙆‍♀️ هدف دوم ۸۲ 🙆‍♀️ هدف سوم ۷۷ 🙆‍♀️ هدف اخر ۷۲ 🙆‍♀️.                        تاریخ شروع تقریبا ۱ آذر ❤️

حست رو درک میکنم. من امسال انشاالله دارم بچمو میفرستم کلاس اول، و همین برام مایه خوشحالی و هیجانه

بسلامتی عزیزم 

حس قشنگیه 🧡