2777
2789
عنوان

رد شدن در دوران کارآموزی

84 بازدید | 13 پست

بچه ها من امروز بعداز سه ماه کارآموزی، تایید و استخدام نشدم

کسی چنین تجربه ای داره؟

بشدت احساس شکست میکنم

بعدش تونستین مشغول به کاربشین باتوجه به اینکه سابقه کاری نداشتین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی ناامیدشدمچون دراومد گف اشتباه فکر میکرده و وقت اموزش نداره و نیروی با سابقه میخواد

به من هم همینو گفتند البته من بیست روز بود 

ولی شما همین سه ماه رو به عنوان سابقه کاری مطرح کن 

من اصلا اسمی از بیست روز نمیبردم میگفتم سابقه کاریم اینه حتی چند جا گفتم یک سال و نیم  کار کردم و تازه بیرون اومدم در صورتیکه شش ماه بود بیرون اومده بودم و نتوانسته بودم کار پیدا کنم 

من خیلی ناامیدشدمچون دراومد گف اشتباه فکر میکرده و وقت اموزش نداره و نیروی با سابقه میخواد

من هم خیلی ناامید میشدم وضعم هم خوب نبود 

هر موقع میرفتم مصاحبه وقتی برمی‌گشتم یه پفک خودمو مهمون میکردم یه شیرکاکائو یه شیرین عسل 

چون وضعم خوب نبود از همینها ذوق میکردم تا بالاخره شد 

من هم خیلی ناامید میشدم وضعم هم خوب نبود هر موقع میرفتم مصاحبه وقتی برمی‌گشتم یه پفک خودمو مهمون میک ...

حقیقتا منم وضع مالی خوبی ندارم

و خودم باید حامی خودم باشم 

امیدوارم همیشه موفق باشی

پیامات خیلی دلگرمم کرد

تصمیم گرفتم دوباره ادامه بدمم

منتها بدیش اینه برای کاری ک مدنظرم هست همه اگهی ها نیاز ب سابقه کار دارن

به من هم همینو گفتند البته من بیست روز بود ولی شما همین سه ماه رو به عنوان سابقه کاری مطرح کن من اصل ...

میفهمم

منم یکماه دنبال کار بودم تااینجارو پیدا کردمم

حقیقتا منم وضع مالی خوبی ندارمو خودم باید حامی خودم باشم امیدوارم همیشه موفق باشیپیامات خیلی دلگرمم ...

فدات 

شما هم موفق باشی 

خوب دیگه از اینجا به بعد بگو سابقه کار دارم همینجا که سه ماه بودی ... بعد حرفی از بیرون اومدن نزن. بعد اگر پرسیدند چرا بیرون اومدی ؟ بگو مثلا خونمون رو عوض کردیم به اینجا نزدیک تر هستیم ولی بدگویی از محل کاراموزیت نکن اینجوری رد میشی .