2777
2789
عنوان

هرچی میدونی واجبه بقیه بدونن

155 بازدید | 6 پست

سلام دوستان ،شب همگی بخیر.این تاپیک زدم برای نکته های مهم یا درس های بزرگی که از اطرافیان یاخودتون گرفتین.ممنون میشم مارو از تجارب بزرگ تون آگاه کنین.من خودمم چندتایی میگم شاید تلخ باشن و عذاب آور ولی خوبه بدونیم و رعایت کنیم

۱.مایه آشنا داشتیم بنده خدا بچه اش میزاره گهواره و میره آشپزخونه متاسفانه بعد یک ساعت برمیگرده و میبینه بچه برعکس شده و خفه شده.ازتون خواهش میکنم وقتی بچه افتاده روی غلت زدن مدام چکش کنین وقتی خوابه مرتب بهش سر بزنین 

۲.دوستان تابحال توجه کردین نوزلدوقتی یه چی میندازی روی صورتش بعد که برمیداری نفسش حبس شده و چشماش گشاد میشه ؟بچه ها در سنین پایین که قادر به برداشتن یا رفع مانع نیستن اینجور مواقع نفس نمی کشن و خیلی بهشون فشار میاد لطفا موقع خوابوندن بچه ها چک‌کنین پارچه عروسکی چیزی توی تخت و نزدیک بچه ها نباشه.

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

خواهش بعدی اینکه لطفا هرچقدر هم تجربه بچه داری و مریض داری دارین لطفا اگر بچه تون تب داره یاعلائم بیماری سریع پیش پزشک ببرین.بچه ها خیلی سریع تر از بزرگترا درگیر عفونت میشن و خدای ناکرده ممکنه به ریه یا خونشون بزنه

بچه داری سخته ولی مادرایی که بچه رفلاکسی دارن یه خرده بیشتر اذیت لطفا بعد شیردادن بچه حتما تا بیست دقیقه سرپا بگیرین ، من خودم به خاطر غفلت ممکن بود اتفاق بدی برام بیفته ولی زود رسیدم و خدا رحم کرد‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه داری سخته ولی مادرایی که بچه رفلاکسی دارن یه خرده بیشتر اذیت لطفا بعد شیردادن بچه حتما تا بیست د ...

سلام عزیزم خوبی ببخشید میدونم ربطی به تایپیکت نداره شما پلاسما انجام دادی کلا خوب شدی ترشحاتت چ رنگی بود سوزش خارش اینا نداشتی ممنون میشم جواب بدین

سلام عزیزم خوبی ببخشید میدونم ربطی به تایپیکت نداره شما پلاسما انجام دادی کلا خوب شدی ترشحاتت چ رنگی ...

سلام عزیزم،بله من سال ۱۴۰۰ انجام دادم.سوزش و درد موقع نزدیکی و اینکه همش احساس می کردم‌دارم پریود میشم و اواخرش بعد نزدیکی لکه خون دیدم و رفتم دکتر که فهمیدم ۳تا زخم دادم .دو دوره ده روزه دارو استفاده کردم ذره ای تغییر نکرد دیگه رفتم پلاسماتراپی.سه جلسه انجام دادم خوب شدم یه جلسه هم ب ای آب بندی دیگه نداشتم تا بعد بارداری و زایمانم که الان احساس می کنم مجدد برگشته