2777
2789
عنوان

هنرستان چطوریه

758 بازدید | 16 پست

سلام و درود، من از هفته دیگه یکشنبه اولین روز هنرستان من هست، تازه میرم دهم و پسر هستم و همچنین رفتم رشته برق صنعت

خواستم از تجربه خودتون توی هنرستان بگید، من توی مازندران شهر ساری زندگی میکنم و اگر بدونید ساری خودش به تنهایی ۳ تا مرکز به شدت بزرگ خلاف داره که هنرستان من دقیقا وسط در وسط یکی از اون ها هست

خواستم اگر میشه از تجربیات خودتون بگید تا کمکم کنه

و اینکه روز اول چیکار کنم 😂

داداش ببخشیدا ولی بگ. رفتی.اصلا وضعش خوب نیست سعی کن با کسی رفیق نشی

اهل رفیق شدن و اینا نیستم و خب چاره ای نداشتم، معدلم شد ۱۳ و نیم و حتی ۴ تا درس رو افتادم 

یجوری تونستم برم و باید از خدام باشه

فعلا استرسم کار و قسط و همچنین باشگامه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنرستان ها خودشون مرکز خلافن فامیلمون میگه اونجا معلم به بچه ها گل و اینجورچیزها تعارف میکنه

داداش جای شما خیلی چیز بودا، اینجا اینطوری نیست، تا جایی که رفیقام تعریف میکردن از تجربه های خودشون میگفتن اگر با معلم رفیق بشی باقیش حله

کار و دانش درسته؟ 

خود هنرستان واقعا جو خوبی داره. همه چی روح داره و پر از انرژی مثبت. منتها دختر پسرش فرق داره.

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

اهل رفیق شدن و اینا نیستم و خب چاره ای نداشتم، معدلم شد ۱۳ و نیم و حتی ۴ تا درس رو افتادم یجوری تونس ...

سعی کن از باشگاه به یه جایی برسی

باشگاه چی میری؟؟من میرم پارکور چون واقعا ورزش خوب و انفرادی هستش و اگه کامل برم میتونم آموزش بدم

من از دیوانگان دیدم هزاران عاقل مُرده من از عاقل ولی دیدم سری کامل عُقده
کار و دانش درسته؟ خود هنرستان واقعا جو خوبی داره. همه چی روح داره و پر از انرژی مثبت. منتها دختر پسر ...

آره، کار و دانش، من رفتم برق صنعت چون پدرم هم لیسانس الکترونیک داره هم لیسانس برق صنعت

ولی می‌گفت خیلی سخت ممکنه بگذره و باید بدجور درس بخونم

کمی استرس گرفتم چون با معلم هاش حرف زدم انگار بعضی هاتون بی اعصاب بودن

سعی کن از باشگاه به یه جایی برسیباشگاه چی میری؟؟من میرم پارکور چون واقعا ورزش خوب و انفرادی هستش و ا ...

بوکس میرفتم و قراره دوباره برگردم

از یه طرف سرکار میرم و از یه طرف باید قسط هم بدم یکم گیره کارم

آره، کار و دانش، من رفتم برق صنعت چون پدرم هم لیسانس الکترونیک داره هم لیسانس برق صنعتولی می‌گفت خیل ...

نیازی به گفتن نیس همه میدونن جو کارو دانش پسرونه چطوریه😂اما در کل با معلما لج نکن اذیتت میکنن. انقدرا هم که شما میگی وحشتناک نیس. توی این سه سال حتما کار کن و پس انداز داشته باش

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بوکس میرفتم و قراره دوباره برگردماز یه طرف سرکار میرم و از یه طرف باید قسط هم بدم یکم گیره کارم

سعی کن از ورزش به جایی برسیم چون وضع هنرستان ها افتضاحه.من با چشم دیدم

نیازی به گفتن نیس همه میدونن جو کارو دانش پسرونه چطوریه😂اما در کل با معلما لج نکن اذیتت میکنن. انقد ...

نمی‌دونم والا استرس گرفتم کمی چون پدرم وقتی میگه خیلی سخته یعنی واقعا سخته

پدرم می‌گفت سال دهم برق صنعت رو افتاده و دوباره خونده دیگه قشنگ سکته زدم 😂

سعی کن از ورزش به جایی برسیم چون وضع هنرستان ها افتضاحه.من با چشم دیدم

سعیم رو میکنم، البته فعلا می‌خوام درس بخونم ( بخواطر یه قضیه ای نمیتونم درسم رو ول کنم و مجبورم حتی شده بخواطرش باشگاه رو بزارم کنار )

نمی‌دونم والا استرس گرفتم کمی چون پدرم وقتی میگه خیلی سخته یعنی واقعا سختهپدرم می‌گفت سال دهم برق صن ...

بله بابام رشتش همین بود و میگف واقعا سخت و سنگینه

در کل موفق باشین✨

نمی‌دونم والا استرس گرفتم کمی چون پدرم وقتی میگه خیلی سخته یعنی واقعا سختهپدرم می‌گفت سال دهم برق صن ...

نترس. اگه تمرکزت فقط رو درس باشه مطمئنم موفق میشی.شک نکن