2777
2789
عنوان

چیکار کنم ببخشه😭

274 بازدید | 9 پست

من به خاطر جنسیت جنینم ناشکری کردم الان خیلی میترسم مشکلی داشته باشه بعد دنیا اومدن من الان چیکار کنم خدا منو ببخشه خیلی پشیمونم نمیخوام خودمو توجیح کنم ولی انقد با اطمینان گفتن بچت پسره منم باورم شده بود از شوک ناشکری کردم خیلی اذیت شدم الانم عذاب وجدان و ترس اذیتم میکنه تورو خدا شماهم از خدا طلب بخشش کنید برام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا سلامت جنین سوره قلم رو بخون 

تا 40 روز یس هدیه کن ب قلب ❤️ نازنین امام زمان انشاله آقا دعوتم میکنه 

توبه هم کردی خدا غفار الذنوب نترس

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

چرا انقدر ار خدا میترسی مگه به مهربونی خدا شک داری؟خدا میبخشه شک نکن ولی شما هم واقعی قدردان میوه ی دلت باش

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

همین ک سریع فهمیدی خودش نشونه این ک خدا توی دلت جا داره

دیگه خودت رو شماتت نکن. صبح تا شب هر نفسی ک از ته دل کشیدی بگو خدایا شکرت

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

خدا الرحمن راحمین هست می‌بخشه

ان شاءالله بسلامتی بغلش کنی 

میشه بپرسم جنسیت اول بهتون گفته بودن پسر الان گفتن دختر ؟

دل تو امروزیه قصه دوست داشتن رو باور نداره    دل من قدیمیه عاشق عشقیه که آخر نداره