2777
2789
عنوان

درد سینه قبل از بارداری

3273 بازدید | 26 پست

ببخشید دوستان میشه راهنماییم کنید من الان ۱۹ پریود هستم تازه سینه دردم شروع شده این‌ماه کلومیفن خوردم و دوفاستونم دارم میخورم ممکن باردار باشم ؟؟؟؟

خدایا شکرت به خاطر تموم نعمت هات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد سینه یکی از علائم بارداری که هست. باید صبر کنی تا موعدت اگه نشدی بی بی چک بزن. انشالا که بارداری

تا موعدم خیلی مونده ولی از امروز که ۱۹ پریودمه درد سینه هام شروع شده خدا کنه حامله باشم خیلی امیدوارم

تا موعدم خیلی مونده ولی از امروز که ۱۹ پریودمه درد سینه هام شروع شده خدا کنه حامله باشم خیلی امیدوار ...

قبل از پریودت همیشه درد سینه داشتی؟ یا اولین باره؟ آخه نشونه های پریود و بارداری خیلی شبیه همن

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
قبل از پریودت همیشه درد سینه داشتی؟ یا اولین باره؟ آخه نشونه های پریود و بارداری خیلی شبیه همن

همون دیگه قبل پریود من همیشه درد سینه دارم 😢😢😢😢😢😢😢

همون دیگه قبل پریود من همیشه درد سینه دارم 😢😢😢😢😢😢😢

منم همیشه دارم و این درد گاهی 1 هفته قبل از پریود میاد .گاهی 10 روز. گاهی 2 هفته. گاهی اصلا درد نمیگیره. گاهی همون روز پریود درد میگیره. اصلا معلوم نیس چجوریه. خودمم نفهمیدم 😕

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
منم همیشه دارم و این درد گاهی 1 هفته قبل از پریود میاد .گاهی 10 روز. گاهی 2 هفته. گاهی اصلا درد نمیگ ...

عزیزم اون ماهی که باردار شدی درد سینه از کی شروع شد؟

اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی   بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو     خدایا شکرت                                                                                                                                                                                      
دقیقا مثل وقتی که میخواستم پریود بشم. حدود 2 هفته- 10 روز قبل از موعدم

من هرماه چهارپنج روز قبل از پریودی سینه هام حساس میشد. این ماه دوازده روز مونده به پریودی حساسیت سینه هام شروع شده. دعا کن واسه بارداری باشه

اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی   بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو     خدایا شکرت                                                                                                                                                                                      
من هرماه چهارپنج روز قبل از پریودی سینه هام حساس میشد. این ماه دوازده روز مونده به پریودی حساسیت سین ...

انشالا. هر چی خدا بخواد. من ماهی که اصلا فکرشو نمیکردم باردار شدم. بهش فکر نکن و بیخیال باش

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
دقیقا مثل وقتی که میخواستم پریود بشم. حدود 2 هفته- 10 روز قبل از موعدم

سلام عزیزم خوبی..ان شاالله نینی جون به سلامتی دنیا بیاد..میگم شما بعد از چند ماه اقدام باردار شدی..و اینکه تئ اقدام های قبل از اینکه مثبت بشه هم سینه درد داشتی؟من خودم قبل پریود سینه درد دارم عین شما که متفاوته گاهی ده روز گاهی یه هفته و ..میشه یکم بگی از خودت..من این ماه ماه ششم اقدامم هستش هرماه از سینه درد میفهمم دیگه باردار نیستم اخه همیشه قبل پریودم هم سینه درد دارم..شما هم اون ماه که باردار بودین باز سینه درد داشتی؟

من هرماه چهارپنج روز قبل از پریودی سینه هام حساس میشد. این ماه دوازده روز مونده به پریودی حساسیت سین ...

عزیزم شما اون ماه باردار بودی؟ماه چندم اقدام باردار شدی..منم همیشه سبنه درد دارم قبل بارداری الان هم باز سینه درد دارم خیلی ناامید شدم فک کنم نیستم

سلام عزیزم خوبی..ان شاالله نینی جون به سلامتی دنیا بیاد..میگم شما بعد از چند ماه اقدام باردار شدی..و ...

سلام من بعد از 14 سال باردار شدم. البته چند تا سقط داشتم و آخرین بارم یک سالو نیم نازایی. تا اینکه با دارو و آمپول و عمل و اینا بلاخره باردار شدن. قبل پریودام همیشه سینه درد داشتم .موقعی که باردار شدم هم سینه درد داشتم. دقیقا به همون شکلی که موقع پریود بود

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍