2777
2789

از قبل یادداشت هام تایپ کردم

عکس نمیشه بذارم چون عمومی هست

لطفا سوال نکنید خیلی طولانی میشه راحت نمیشه خوند همینجوری بمونه بعدا هم مطالب جدید اضافه کنم به تاپیکم

کسی اگه سوال داشت درخواست دوستی بده پیوی حتما جواب میدم فقط ممکنه دیرتر

هرکی انجام داد جواب گرفت لایک کنه 👍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنترل کردن استرس 👇🏻

کنترل کردن استرس خیلی مهمه ، روی زیبایی چهره و اندام خیلی تاثیر خوب داره و همینطور سلامتی

نمیشه هیچوقت استرس نداشت کنترل کردم مزمن نشه یعنی طولانی نشه

خیلی تلاش کردم مشکلاتم رو حل کنم

سعی کردم اکثرا شاد باشم ؛ زودتر ناراحتیمو تموم کنم و خودمو شاد کنم و در هر شرایطی ناامید نشم و تلاش کنم برای آرامش

تغذیه سالم 👇🏻

خیلی مهمه که سالم باشه و هر مواد غذایی به اندازه مصرف بشه خودم تلاش کردم و راجبش گوگل و نی نی سایت سرچ کردم بهترشد

همه چی ضررداره باید کاری کنیم ضرر کمتر برسه 

خیلی تاثیرداره روی زیبایی ، شادابی و همینطور سلامتی

خوب صحبت کردن 👇🏻

حواسم به حرکات دهانم و لحنم بود که با لهجه صحبت نکنم ، سرچ کنی گوگل هم کلی راهکار هست

راجب صدام تو ویس ها متوجه شدم سعی کردم لحنمو کمی تغییر بدم صدام بهتر بشه البته نه جوری که انگار داری ادا درمیاری کاملا عادی ، اینم راجبش گوگل سرچ کنی هم راهکار هست

البته اینکه بدونی چی بگی با سیاست صحبت کنی هم خیلی مهمه گوگل و نی نی سایت خیلی مطالعه کردم تاثیر داشت

خوب راه رفتن و رقصیدن 👇🏻

ورزش رفع قوز گوگل سرچ کردم کلیپ دیدم بعضیاشو انجام دادم تاثیر داشت زود 

راه رفتن هم سعی کردم همه چی نرمال باشه تو همه چی حد وسط رو در نظر بگیرم سرچ کنی گوگل هم راجب خوب راه رفتن کلیپ هست  

برای رقص کلیپ های خوب دیدم و از خودم فیلم گرفتم اینجوری دیدم چطور می رقصم بهتر عیب هامو رفع کردم

خوب شدن اندام 👇🏻

اول استرسمو کنترل کردم پُر شدم

بعضیا میگن توپری بعضیا میگن متوسطی خلاصه خوبم مثل قبل لاغر نیستم چاق یا همون تپل هم نبودم هیچوقت

کارهای خونه و خرید انجام میدم اون هم یه نوع ورزشه ،  گاهی رقص و ورزش می کنم تو خونه روی فرم اندام تاثیرداره و همینطور چهره

غذا سعی کردم اکثرا کم بخورم یا گاهی غذا نخورم به جاش یه چیزی میوه و .. البته گاهی نتونستم زیاد غذا خوردم

داروی گیاهی یا شیمیایی برای کاهش اشتها هم خوبه گوگل سرچ کنی تحقیق کنی

ورزش شکم اکثرا انجام دادم خیلی آسونه ، رومبل می شینم خم و راست میشم شکم منقبض میشه چربیش آب میشه

روزی نیم ساعت کافیه البته باید غذا هم کم باشه ، پیاده روی و رقص هم باشه بهتره اونم بی تاثیر نیست 

خوب اصلاح کردن ابروها 👇🏻

دیگه  آرایشگاه نرفتم چون شاید همون دفعه خوب بر می داشت ولی دفعه ی بعدی بد برداشت اونجوری که می خواستم نبود ، کلی طول می کشه دربیاد و ابرو رو مدام برداری درنمیاد

زیر ابروهام پر بود جوری بود که باید اصلاح می کردم

خودم اصلاح کردم بهترین جا حیاط یا پشت بوم یا جلو پنجره هست چون نورش خوبه

پیوندشو برمیدارم ؛ کمی پهن و دنباله دار ، هشت ابروهام و زیر هشتش هم کمی هلالی

یکم به هم ریخته برمی دارم اینجوری پرتر و قشنگتره طبیعیه ، خط کشی شده بر نمیدارم