2777
2789
بچه ها حالم خیلی بد خیلیییی زیاد قلبم بدجورشکسته نمیتونم دیگه تحملش کنم اما مجبوری موندم تو این زندگ ...

عزیزم اصلا اول مطمئن شو ماجرا چی بوده، این مهم از زبون خودش شنیدی یا از زبون دختره 

بعد هم مشاور برو مهم ترین کار تو الان باید مراجعه به مشاور باشه ، ما اینجا یک درصد از زندگی شما نمیدونیم، شاید راهنماییمون درست نباشه 

امیدوارم بهترین اتفاق ها براتون رقم بخوره

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر توضیحاتت بخاطر همین پیام یا همسرت اعتراف کرده آخه گفتی خسته بوده داده اون رانندگی کرده

من زنگ زدم به اون شماره...دختره گفت،گفتم توروخدا بگو شوهرم این پیامی که بهت داده یعنی چی...اونم ایناروگفت ..گفت خوابش میومد گفتم من بشینم پشت فرمون گفت بیا بشین...بعد تو راه باهم حرف زده بودن 

اینجا اصلا دختره مهم نیست یعنی به همین سادگی با مواد کشیدن شوهرت کنار اومدی . به خاطر مواد میذاشنمش ...

دیگه اب از سر من گذشته عزیزم تو فکر طلاقم و حتما جدا میشم...اما خیانتم کم دردی نیس خیلی برام سخت تر از اعتیادشه

من زنگ زدم به اون شماره...دختره گفت،گفتم توروخدا بگو شوهرم این پیامی که بهت داده یعنی چی...اونم اینا ...

عزمزم من یه بار با اسنپ رفتم ماشین افتاد توی جدول بعد راننده بنده خدا میگفت توبیا بشین که من هول بدم نرفتم بشینم چون ترسیدم گواهینامه دارم ولی ننشتم شاید واقعا چیزی نباشه 

دیگه اب از سر من گذشته عزیزم تو فکر طلاقم و حتما جدا میشم...اما خیانتم کم دردی نیس خیلی برام سخت تر ...

خودت رو بخاطر این چیزا ناراحت نکن اصل ازدواجت بود که متاسفانه  بهبنبست رسیده. حاشیه ها  مهم نیست اگه دل ازش کندی

دیگه اب از سر من گذشته عزیزم تو فکر طلاقم و حتما جدا میشم...اما خیانتم کم دردی نیس خیلی برام سخت تر ...

اسی از روز اول هر چی دیدم گفتم طلاق میگیرم ده سال هنوز طلاق نگرفتم اصلا به طلاق فک نکن بزرگترین اشتباه زندگی اسمشم جلو شوهرت نیار چون عادی میشه یه کم منطقی وصبور باش خوبی وبدیای شوهرت وسبک سنگین کن ببین کدومش بیشتره

من نمیتونم داغون شدم 😔خیلی سخته ازمن برنمیاد

همینجوری یه نگاه به تاپیکت انداختم خیلی پیگیر شوهرتی نباش مگه زندگی همه گل وبلبل نه بخدا ولی طلاق نمیگیرن اصلا به روی خودشونم نمیارن