2777
2789

دختره بشینه پشت فرمون و رانندگی کنه ...به گفته دختره شوهرت خوابش میومد من گفتم میخوای من رانندگی کنم اونم گفت بیا بشین ..

بعد توراه شوهرتون به دختره بگه اهل چیزی هستی؟به گفته دختره منظورش مواد بوده چون همسرمن مواد میکشه اما اونقدر تابلو نیست یعنی کسی متوجه نمیشه به ظاهرش نمیخوره ..شما حستون چیه چیکارمیکنین؟

من یه اسمس دیدم تو گوشی شوهرم که الان بتونم اسکرین شاتشو میزارم 

این چی سمی بود😐😂

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

نمیتونم ساده از کنار چنین موضوعی بگذرم

شوهرت نصف این قصه رو سانسور کرده

پارسال چنین موضوعی برای دوستم اتفاق افتاد،منتها راننده کرم داشت

برادراش حسابی از خجالتش دراومدن

اونم راننده گفته بود حالم خوب نیست نمیتونم رانندگی کنم،اسنپ بین شهری بود نصفه شب

هیچی دوستم با اینکه تازه گواهینامشو گرفته بود از ترس رانندگی کرد تا پلیس راه

برا همین میگم شوهرت سانسور کرده

دلتنگ آواز قو🦢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون شوهر دیگه نه لباسی میزارم تو تنش بمونه نه آبرویی تو محل😐😐

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

خود شوهر معتاد کنسله چه برسه هول و هوسبازو لاس زنم باشه😐

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️