2777
2789
عنوان

دیت اولمون تولدم بودهیچی

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 39 پست
چه لزومی داره کی این قانون رو تعیین کرده؟

قانون نیست ولی وقتی یه ماهه دوستن و میدونه تولدشه حداقل میتونه یه شاخه بیاره دیگه این یه چیز عادیه تو دوستی، نگفتم آیفون ۱۴ بیاره گفتم یه شاخه گل بیاره که ۵۰ تومنم نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین قضیه برای من پیش اومده رابطمون لانگ دیستنس بود روز تولدم اولین دیتم بود با اصرار خودش که کادو ...

دقیقا البته فک کنم فراموش کرده بود چون حتی بهم تبریکم نگفت اونروز

ولییییییی

گفت جبران میکنم 

چهاربار بعدازون دیت رفتم هیچ کادویی نداد

البته بازم اینو بگم دیتامون بخاطر شرایط خیلی یهویی بود ینی یکساعت قبل بهم میگفتیم یا بعضیاش یکروز اونم همیشه مشغله داره ویکسری مسائل خانوادگی 

اصلا ربطی نداره به اولین بار دیدن !بحث اینه تولدش بوده و یه شاخه گل نداده بهش حداقل بگه به یادت بودم

مخالفم چرا باید ثابت کنه به یاد کسی بوده که هنوز اینده رابطه قطعی نیست

دقیقا البته فک کنم فراموش کرده بود چون حتی بهم تبریکم نگفت اونروزولیییییییگفت جبران میکنم چهاربار بع ...

خودتو گول نزن پسری که بخواد جبران کنه یادش میمونه نه اینکه خودشو بزنه به گیجی 

پسرا دیدم برای سوپرایززکردن عشقش از رفیقاش هم کمک گرفته هماهنگ شدن تو کافه پارتنرش رو سوپرایز کردن 

این پسر نمیخواد خرجت کنه سیاست داره 

قانون نیست ولی وقتی یه ماهه دوستن و میدونه تولدشه حداقل میتونه یه شاخه بیاره دیگه این یه چیز عادیه ت ...

وقتی هنوز نه به باره و نه به دار چرا باید شاخه گل ببره آخه 

دلش نخواسته نبرده

من بعد ۳ سال دوستی وقتی رفتم دیت گفتم خجالت نمیکشی یه شاخه گل بهم نمیدی پاشد از کنار خیابون یه گل کن ...

البته روزای دیگ برام خوراکی گرفت 

یبار پیش هم بودیم گرسنم بود

گفت مگ میشه پیشم باشی بزارمت گرسنه🙃

خیلی توقع اشتباهی داری که انتظار داری قرار اول برات کادو گل و کیک بیاره شوهرت نیس که ، یه تبریک کاف ...

بهم گفته بود باید کیک تولدتو جلو خودم فوت کنی تولد میگیرم ولی روز تولدم یادش رفت 

شایدم ازعمد بوده