2777
2789

با دختر داییم.نسبتا راحتم.یعنی درد و دل و اینجور چیزا ولی حس میکنم اون‌زیادی راحته.

داشتیم میرفتیم باغ پدربزرگم که به اصرار اون با ماشین اونها رفتم.شب بور و خسته بودم.اوایل راه دیگه خوابم برد کامل نخوابیده بودم که سرم رو گزاشت رو پاهاش😑

یدونه هم اینکه اون روز تو مهمونی دیدم که بچه ۳ ساله فامیل رو برداشت برد تو زیرزمین و....

واسه همین ازش میترسم.

من از دیوانگان دیدم هزاران عاقل مُرده من از عاقل ولی دیدم سری کامل عُقده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه انگار زیادی باهات راحته

خب از همین میترسم.از طرفی اون سابقه تجاوز به بچه های فامیل رو زیاد داره ولی

تو فامیل از هرکی بپرسی آروم ترین بچه کیه‌اون رو میگن

جایی که امشب قراره بریم...

من تو بچگیم اونجا بهم تجاوز شده

دختر خالم هم که سابقه‌اش خراب

میترسم دوباره یه اتفاق بد بیافته

ازش فاصله بگیر

اوکی. ولی چطور؟

مثلا وسط مهمونی یهو اس ام اس میده بیا راهرو پایین کارت دارم.یا فلان کس رو بیار پیشم

جایی که امشب قراره بریم...من تو بچگیم اونجا بهم تجاوز شدهدختر خالم هم که سابقه‌اش خرابمیترسم دوباره ...

سن تو ازش بیشتره مگه میشه از پس یه دختر برنیایی اخم و تخم کن...وقتی واکنشی نشون ندی خب اونم فکر میکنه تو خوشت اومده یکم خودتو بگیر اگه دوست نداری دوباره اون اتفاق بیفته

یه حال کمیاب یه حس عجیب داره جریان تو رگام 🪐