2777
2789

یه سری تایپک دیدم که میگفتن چشم ابرو مشکی یا رنگی ، قد بلند یا کوتاه ، بور یا مشکی ، لاغر یا تو پر ، بیایم به این درک برسیم که هر کس اندازه خودش قشنگ هست که لازم به قیاس نباشه :)))) من فضول تاپیک های مردم نیستم فقط اون جا حرص خوردم که میگفتن این مورد قبول آقایون هست یا نه؟ حالا اگه این سایت مردونه بود ، آقایون براشون اصلا مهم نبود که مورد قبول ما خانوما باشن یا نه ، شاید بعضی اوقات نیاز به عشق باشه یا شایدم یه دعانویس خوب :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکسی زیبایی خودشو دارهو هر کسی به اندازه زیبایی خودش خانومشو انتخاب میکنه

واقعا اما خیلی جا ها دیده میشه که خانومه زیبایی ظاهری چندانی نداره اما قلبش اونقدر زیبا بود که تونست نظر مردشو جلب کنه ، ولی بعضی جا ها هم باید گفت خرابا خیلی خوش شانس😂

واقعا اما خیلی جا ها دیده میشه که خانومه زیبایی ظاهری چندانی نداره اما قلبش اونقدر زیبا بود که تونست ...

نمیدونم هر کسی یه سلیقه ای داره

خیلی بودن با نداشتن بکارت دختر مخالفتی نکردن و الان چندین ساله ازدواج کردن

https://t.me/Mlody_kor

ولی قبول کنیم بعضی از زیبایی ها واقعا چشم گیرن و زودتر میبرنشون

من به شخصه خودم خیلی معمولی هستم ی دختر قد کوتاه تقريبا تپل و توپر با چشم و ابرو مشکی و موهای کم پشت

شاید الان من بدون رسیدگی به خودم مثل نبود آرایش ساده   خوش لباس بودن بهم هیشکی نگاه نکنه😊🙃

ولی اگر چشمام رنگی بود یا موهای پرپشت و بور  داشتم قطعا محبوب‌تر بودم😊

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی