2777
2789
عنوان

چقدر راحت خیانتشو توجیه کرد دوست اجتماعی 😏

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 90 پست
این چیزایی که انتظار داره، شاید تا قبل خیانت کنه شاید امکان انجامش از طرف شما وجود داشت. ولی الان فک ...

ممنون🙏 نه معلومه که راضی نیست من حتی دلم راضی نیست دستشو بگیرم 💔

باید همه تلاشمو میکنم امیدوارم بتونم وگرنه باید به هدر رفتن عمرم و یه زندگی بدون عشق عادت کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الانم استقلال دارم برای یه شرکت دورکاری میکنم ازش درآمد دارم حتی بیشتراز معلمی ولی خوب همیشه خونه ام ...

والل منم متاهلم. کلی هم دوست اقا دارم. ولی بهشون نمیگم خوشگلی و استیکر قلبی نمیفرستم. 

دوست اجتماعی مال روابط اجتماعیه نه عاشقانه

والل منم متاهلم. کلی هم دوست اقا دارم. ولی بهشون نمیگم خوشگلی و استیکر قلبی نمیفرستم. دوست اجتماعی م ...

زر مفت میزد خودشو توجیه کنه منم همکار آقا دارم اصلا باهاشون غیر حرف کاری چیزی نمیگم 

این میگه چون تو جاتو سوا کردی من حق دارم این کارو کنم دیگه نمیگه من از اول اینقدر سرد نبودم 

تازه یه جای اظهار پشیمونی میگه اگه به این دوری ادامه بدی من دوباره وسوسه میشم 

زر مفت میزد خودشو توجیه کنه منم همکار آقا دارم اصلا باهاشون غیر حرف کاری چیزی نمیگم این میگه چون تو ...

متاسفم براش.

البته بنظرم یکم صبوری کن. الان عصبانی هستی، بزار یکم اروم بگیری بعد برو با مشاور درست و حسابی صحبت کن، درست تصمیم بگیر.

چون بچه داری و باید تلاشت رو بکنی

خیلی بده بشن بچه طلاقواقعا پدرشون به فکر بچه ها بودن

نمیدونم آدمی که تو این سن درک اینو نداره خانومش رو ازخودش دور نکنه بره به یه دختر مجرد دهه هشتادی لاس بزنه هیچ توقعی ازش نمیره 

متاسفم براش.البته بنظرم یکم صبوری کن. الان عصبانی هستی، بزار یکم اروم بگیری بعد برو با مشاور درست و ...

میرم ولی برای آرامش خودم من تو این زندگی به اندازه ی کافی تلاش کردم وبهش فرصت دادم فرصت دوباره به این آدم حماقت محضه 

ممنون🙏 نه معلومه که راضی نیست من حتی دلم راضی نیست دستشو بگیرم 💔باید همه تلاشمو میکنم امیدوارم بتو ...

خواهش میکنم🌹 پس قطعا این رابطه تموم شده بنظر میرسه.

رابطه ای که یکی از طرفین حسی نداشته باشه، عملا رابطه ی نابود شدست.

همه تلاشتونو کنین، همه ی انسان ها از جمله شما لایق یه زندگی با عشق و محبت هستند.

حس مادری شمارو درک میکنم، ولی اگه دیدین حضانت رو نمیده به طلاق بدون حضانت راضی شین و طبق نظر دادگاه در ماه میتونید بچه هارو ببینید.

یادتون باشه خوده شما برای خودتون از همه مهمتر باشین.

ممنون از نظرتون حامی دارم ولی مهریه من براش پولی نیست گیر مهریه نیستم گیر بچه هاممم

وقتی خونه به نامتون هست، طلا دارین و درامد هم دارین، بنظرم یک درصد هم به مهریه فکر نکنین.

فقط سعی کنین به ارامش برسین.