2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم خدارو صدا بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 25 پست
بخشیدن رو تمرین کن . به عنوان کسی که ساده و دل رحم بود بعد دل سنگ شد باید بگم فقط روحت رو سنگین سنگی ...

نمی‌دونم دعا کن برام دلم صاف بشه برم پیش خدا 

آلپاچینو چقدر قشنگ حرف دلمونو میزنه که:«بعضی وقتا به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده..!؟»
چی بگم ولی خدا دوست داره بنده اش هرروز گریه کنه بره جلو آینه چشم خونی و ورم کرده شو ببینه و از سرنو ...

وقتی داخل مشکلاتیم نمیتونیم از بیرون و همه جانبه ببینیم

وضعیت منم همین بود درگیر و وسط مشکلاتی بودم مشابه شما ولی مدام هم از خدا میخواستم راهی جلو پام بذاره یادم میاد یه روز رفته بودم فروشگاه دیدم گوشت یخ زده اوردن رفتم یه کوچولو خریدم یه لحظه به ذهنم رسید ببرم برای نیازمند ابرومندی که میشناسم موقعی که دادمش داشتم برمیگشتم یه لحظه سرمو بردم بالا از خدا خواستم مشکلمو برطرف کنه به یه روز نکشید یه دعوای بزرگ افتاد توی خانواده دعوای به شدت وحشتناک اون لحظه من میگفتم منکه دعا کردم همه چیز خوب بشه اما بدتر شدچرا

ولی بعد اون دعوا خیلی جدی شدیم روی مشکلات و خدا کمک کرد مسائلمون حل شد البته خیلی طول کشید که حل بشه فکر کنم یه چهار سالی طول کشید ولی بعدش هر چیزی اومد سرجای خودش

و من الان بعد 5 سال میفهمم که اون مشکلات و اون دعوای شدید واقعا برام خوب بوده و من متوجه نبودم

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم دعا کن برام دلم صاف بشه برم پیش خدا

امتحانش کن . اونایی که باعث سنگی شدن قلبت شدن رو از ته دل ببخش . ببین چه آرامشی بهت برمیگرده. اینی که الان هستی خود واقعیت نیست. روح مهربونت رو برگردون.

بگذار زندگی ات زیر و رو شود . از کجا معلوم زیر زندگی ات بهتر از رویش نباشد؟🦋🌻
وقتی داخل مشکلاتیم نمیتونیم از بیرون و همه جانبه ببینیموضعیت منم همین بود درگیر و وسط مشکلاتی بودم م ...

نمی‌دونم از خدا هیچی نمیخام فقط میخام نور و عشق خودشو بندازه تو دلم 

آلپاچینو چقدر قشنگ حرف دلمونو میزنه که:«بعضی وقتا به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده..!؟»
چه گناهی عزیز تا یک سال پیش آنقدر مهربونم ودل رحم بودم که حتی اگه کسی با من مشکلی داشت تقصیر کار اون ...

کتاب محدودیت صفر و نیمه تاریک وجود رو بخون خیلی کمکت میکنه

مشکلات میاد تا به ما کمک کنه رشد کنیم اینکه شما دل رحم بودی همیشه میرفتی و پیش قدم بودی اصلا درست نبوده شما عزت نفس پایینی داری 

مشکل اینجاست که ما خیلی از تفکراتی که داریم و فکر میکنیم خوبه در اصل خوب نیست

باید توی رفتارمون با دیگران با سیاست باشیم چون اینجوری آسیب میبنیم و کی متوجه این مشکل میشیم وقتی دردی در وجودمون حس میکنیم ببین شما میگی الان رفتارمو عوض کردم این نشون میده شما رشد کردی البته اینم درست نیست با همه خیلی بی محبت بود ولی محبت بیش از حد همیشه اسیب زننده است

به مشکلاتت به چشم یه دانشگاه نگاه کن

میدونم بعضی وقتا خیلی تحمل مشکلات سخت میشه

ولی اینجاست که میتونی صبوری رو یاد بگیری مدارا کنی بخدا نزدیک تر بشی روی آگاهیت کار کنی

نمی‌دونم از خدا هیچی نمیخام فقط میخام نور و عشق خودشو بندازه تو دلم

ببین واقعا لذت بردم

یعنی به جایی رسیدی فقط عشق بخدا رو میخوای

این یعنی بزرگترین سعادت

خدا هر کسی رو دوست داشته باشه کاری میکنه اون شخص از همه نا امید بشه و فقط به اون تکیه کنه

شما داری به اون مرحله میرسی یعنی بالاترین مرتبه ایمان

و این فقط با وجود مشکلات ممکنه شده

ما دیدمون به مشکلات بده وگرنه همیشه مشکلات راهی به سوی آگاهی هست

ببین واقعا لذت بردمیعنی به جایی رسیدی فقط عشق بخدا رو میخوایاین یعنی بزرگترین سعادتخدا هر کسی رو دوس ...

باورت میشه همه چیزو امتحان کردم که آرامش داشته باشم حتی چیزهای ممنوعه ولی الان فقط عشق خدارو میخام دوست دارم دلم صاف بشه برای خدا درست مثل قبلن

ببین واقعا لذت بردمیعنی به جایی رسیدی فقط عشق بخدا رو میخوایاین یعنی بزرگترین سعادتخدا هر کسی رو دوس ...

الان دارم اینا رو تایپ میکنم فقط دارم گریه میکنم 

[QUOTE=353911908]خدا چجوری باید نقش می داشت یعنی چه انتظاری داشتی[/QUOTEموقعیتی درست میشد شوهرم کارش ...

شاید دین رو نباید برای دنیا بخواهیم دنیا رو باید برای دین بخواهیم

قصد بی احترامی ندارم این چیزیه که خودم وقتی به مشکل برمیخورم تو ذهنم میاد.قطعا شما بالاتر از منید و افکارتون بازتره

ولی ما باید برای خدا کار کنیم نه خدا برای ما

نمی‌دونم الان نمیشه توضیح بدم مشکلاتم فروانه ولی وقتی میبینم یه نفر مشکلاتشو میگه مشکلات خودمم میبین ...

هرکسی مشکلش از نظر خودش بزرگه عزیز دلم .

ولی به خدا توکل کنه خدایی که تا الان کمکت کرده من بعد هم یاری رسونه.

هرچی از خدا دورتر شی صبر و توانت هم کمتر میشه و تنها میشی توی جنگ با مشکلات

Sorry ...i don't care about that.