2777
2789
عنوان

خوابگاه بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 54 پست
ما کمدامون دونفر یکی بودوسایل گرون که مثلا لبتاپ نداشتمولی دوستام که میاوردن امنیتش اوکی بودهم اتاقی ...

من خوابگاهی که بودم اولش بنا رو گذاشته بودم رو اطمینان کردن به همه تا جایی که دونه دونه وسایلامون گم میشد دیگه فهمیدیم دزد تو اتاقمون هست فهمیده بودیم کار کیه بچه ها دیده بودن فیلم گرفتن از لحظه سرقت😂😂راپورتشو به مسئول خوابگاه دادیم بیرونش کرد. 

بهتره از همون اول ادم کمد کلید دار داشته باشه حتی اگه قفلشم خرابه میرزه درست کنه چون به اعصاب خوردی بعدش نمیرزه

💜💜💜  لایک ممنوع  💜💜💜

من خوابگاهی که بودم اولش بنا رو گذاشته بودم رو اطمینان کردن به همه تا جایی که دونه دونه وسایلامون گم ...

ای بابا

چقدر بد

خب من بشخصه وسیله قیمتی ندارم اونجا

و این که ما فرهنگیانیم اگه کسی بخواد ازین کارا بکنه برا سابقه خودش بد میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین الان دارم تو یه پیج نگا میکنم سایز۲۴ انگار ۲ میلیون سایز ۲۸ ۲۲۰۰تومنست کانل ۶۹۰۰قیمتش ب نسبتی ک ...

والا هنوز بازش نکردم ببینم چجوریه ولی اونجا که دیدم جنسش خیلی خوب و مستحکم بود قفل و اینجور چیزا هم داره

استعداد علاقه ای پیگیر شده است 
اسی چند سالته؟منم پشت کنکوریم ولی درس خوندن خیلی برام سخته.چطوری اینقدر درصدات بالا بوده؟کتابخونه در ...

متولد ۷۷م ۲۵ سالمه ۱ سال و ۳ ماه پیوسته درس خوندم 

نه تو خونه بودم کلا

من میخام مانتو اینام بخرم جا ارزون دیدم بت معرفی میکنمتوام بم بگوگل

پیدا کردی؟؟؟🥲 من چند تا سایت پیدا کردم ولی نمیدونم جنسش خوبه یا نه قیمت مانتو دانشجویی اینا ۷۰۰ به بالاست 🙄

اسی رتبت چند شده😄چندمین کنکورته

۶۲۷ میشه گفت اولی چون سال پیش و سرکار میرفتم نخونده بودم کلا صرفا شرکت کردم که بسنجم تو چه مرحله ایم