2777
2789
عنوان

خوابگاه بیاید لطفا

517 بازدید | 54 پست

سلام دوستان بنظرتون برای خوابگاه چند دست لباس و لباس زیر بردارم؟؟ و اینکه خوابگاه ماشین لباسشویی داره؟ وسایل آشپزخونه چی؟ چیزی باید ببرم؟ 🥲 مثلا یه قابلمه و بشقاب و چند تا قاشق چنگال برای خودم؟ یا لازم نیست اصلا؟

استعداد علاقه ای پیگیر شده است 

یک لیست تقریبا خیلی کامل از وسایل خوابگاه که هیچ جا پیدا نمیکنید واقعا من از کلی فیلم مختلف این لیستو نوشتم بعضی چیزا شخصیه مثل قرصا یا داروی معده که خودم استفاده میکنم، ولی خب بقیه حتما بدردتون میخوره☺️💝

نخ، سوزن، سنجاق قفلی، ناخن گیر، قیچی، صابون، لیف، قرص سرماخوردگی، استامینوفن، آلفن ایکس، قرص جوشان، زینک، ویتامین دی، چسب زخم، صابون، مسواک، خمیر دندان، آینه، لوازم آرایشی، شارژر، هنزفری، ایرپاد، ماگ، قاشق، چنگال، چاقو، بشقاب، ماهیتابه کوچولو، دفتر، خودکار، مداد، پاک کن، هایلایت، دفترچه، عینک آفتابی، کلاه آفتابی، چسب نواری، منگنه، شامپو، اسکاچ، فلاسک، ادکلن، اتو، سشوار، پماد سوختگی، چوب لباسی، پتو، ملافه، رو بالشتی، بالشت، نمک، فلفل، زردچوبه، سس تند و کچاپ معمولی، چای نپتون، فندک، کاپوچینو، کفگیر، دستگیره، دستمال، دستمال کاغذی، داروی معده، رنده، دمپایی، اسپری بدن، مام، حوله، سه راهی، فلش، اوتیجی، وسایل مسافرتی حمام، پوشه، برس، کش مو، قرص سرماخوردگی، نبات، پلاستیک فریزر، ضد آفتاب، تشت، سبد وسایل حموم، سبد وسایل آشپزخانه، سفره یکبارمصرف، جاقاشق چنگالی، واکس کفش کوچولو، قفسه لباس یا کفش تاشو، تشت لباس، آبکش، مایع لباسشویی دستی، جا لباسی دیواری

این جا لباسیا که رو در نصب میشه میتونید پشت تخت بزارید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک لیست تقریبا خیلی کامل از وسایل خوابگاه که هیچ جا پیدا نمیکنید واقعا من از کلی فیلم مختلف این لیست ...

من رفتم کلی حبوبات لوبیا قرمز و چیتی و نخود اینا خریدم بنظرت بدردم میخوره اصلا یا بدم به مادرم ؟؟😐😂

ما با بشقاب خودمون میریم سلف برا غذایه قابلمه کوچیکم برا گرم کردن غذا ببری بد نیست

مواد غذایی بدردم نمیخوره؟ رفتم کلی حبوبات و ماکارانی و برنج اینا سفارش دادم 🙂😂

من رفتم کلی حبوبات لوبیا قرمز و چیتی و نخود اینا خریدم بنظرت بدردم میخوره اصلا یا بدم به مادرم ؟؟😐� ...

گل منم مث خودت تازع اول بارع دانشجو میشم 

میگم ک نتایج کی میاد میدونی؟ خیلی زود داری اماده میشی انگا

عزیزم همه چی با خودت ببر دمپایی دو جفت ببر یکی واسه اتاق یکی واسه حمام و سرویس بهداشتی ببر چند دست لباس و لباس زیر و وسایل حمام ببر بورس و لوازم آرایشیت و قابلمه ماهیتابه از هر کدوم یدونه بردار قاشق چنگال و بشقاب و لیوان و اسکاچ مایع دستشویی و ظرفشویی و پودر دستی ببر که لباساتو بشوری چوب لباسی هم ببر که مانتو مقنعه تو آویزون کنی فلاسکم ببر که آب جوش بگیری برای خودت کتری کوچولو هم داشته باشی خوبه 

یک لیست تقریبا خیلی کامل از وسایل خوابگاه که هیچ جا پیدا نمیکنید واقعا من از کلی فیلم مختلف این لیست ...

جا صابون شامپو بدن بردار

صابون خشک کردن و نگه داریش دردسره

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

گل منم مث خودت تازع اول بارع دانشجو میشم میگم ک نتایج کی میاد میدونی؟ خیلی زود داری اماده میشی انگا

میگن تا اواسط مهر جوابا میاد ولی من عجله و ذوق دارم هروز بیرونم چیز میز میخرم 🫠😂

الان فقط لباس و مانتو و لوازم ارایشی اینا مونده نگرفتم چمدون و کوله پشتی و لوازم آشپزخونه و مواد غذایی رو خریدم 

ی تشت کوچیک بردار

در هر صورت لباس زیراتو باید با دست بشوری نمیشه ماشین بندازی که

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||