یک لیست تقریبا خیلی کامل از وسایل خوابگاه که هیچ جا پیدا نمیکنید واقعا من از کلی فیلم مختلف این لیستو نوشتم بعضی چیزا شخصیه مثل قرصا یا داروی معده که خودم استفاده میکنم، ولی خب بقیه حتما بدردتون میخوره☺️💝
نخ، سوزن، سنجاق قفلی، ناخن گیر، قیچی، صابون، لیف، قرص سرماخوردگی، استامینوفن، آلفن ایکس، قرص جوشان، زینک، ویتامین دی، چسب زخم، صابون، مسواک، خمیر دندان، آینه، لوازم آرایشی، شارژر، هنزفری، ایرپاد، ماگ، قاشق، چنگال، چاقو، بشقاب، ماهیتابه کوچولو، دفتر، خودکار، مداد، پاک کن، هایلایت، دفترچه، عینک آفتابی، کلاه آفتابی، چسب نواری، منگنه، شامپو، اسکاچ، فلاسک، ادکلن، اتو، سشوار، پماد سوختگی، چوب لباسی، پتو، ملافه، رو بالشتی، بالشت، نمک، فلفل، زردچوبه، سس تند و کچاپ معمولی، چای نپتون، فندک، کاپوچینو، کفگیر، دستگیره، دستمال، دستمال کاغذی، داروی معده، رنده، دمپایی، اسپری بدن، مام، حوله، سه راهی، فلش، اوتیجی، وسایل مسافرتی حمام، پوشه، برس، کش مو، قرص سرماخوردگی، نبات، پلاستیک فریزر، ضد آفتاب، تشت، سبد وسایل حموم، سبد وسایل آشپزخانه، سفره یکبارمصرف، جاقاشق چنگالی، واکس کفش کوچولو، قفسه لباس یا کفش تاشو، تشت لباس، آبکش، مایع لباسشویی دستی، جا لباسی دیواری
این جا لباسیا که رو در نصب میشه میتونید پشت تخت بزارید