2777
2789
عنوان

⁦❤️⁩ختم صلوات هدیه ب پیامبر مهربانی ها 💚🌱😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3095 بازدید | 882 پست
ای جانم خواهرمن چه لفظ قلم شده☺️☺️☺️☺️❤️❤️❤️

❤️👀عزیز دلمییییییییییییی

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@ققنوس_ظهور_میکند  

@طلا۲_۲  

@خدا_جونم_پناهم_باش  

@روناااااا  

@باشتوخوبی  

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍

@دلشکسته21  

@عطر_نرگس_بوی_یاس  

@عطر_رویا  

@ریوار  

@اوج_آسمان  

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍

@پشمایحاجعبدالله  

@مامان_لیلا_محمدعلی  

@سوفی۶۶  

@رام_نشده  

@306307  

@اعتصامی  

@_درنا_  

@خانمحاجآقا  

@حلماسادات96  

@مهسان_93  

یعنی من همیشه نقاشیاتونگاه میکنم میبینم چراینفربایدانقدرسه پیچ باشه توشیطونی😂😂😂فداتشم توخواهرقشنگ ...

🤣🤣🤣🤣😍😍😍😍جانمی 

یعنی من بهم میخوره شیطون باشم🥺🫴🏻😛😇؟!

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

بیا تاپیک اخرم❤️