2777
2789
عنوان

⁦❤️⁩ختم صلوات هدیه ب پیامبر مهربانی ها 💚🌱😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3092 بازدید | 882 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما رو به پیامبر و امام جعفر صادق قسم دعا کنید همه ی مشکلات و گرفتاریای من و عزیزانم حل شه و به آرامش و راحتی و شادی و آزادی بدون محدودیت برسیم من و عزیزانم 😭

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

من صلوات به دلخواه می فرستم گلم تعداد نمیگم که مدیون نشم 

انشالله همگی حاجت روا شیم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
قبول باشه عزیزم 😘ان شاءالله حاجت روا بشی بحق حضرت محمد (ص)😍⁦❤️⁩

ممنون عزیزم

ان شاءالله حاجت روایی شما و دوستان

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

♡خدایا شکرت♡                                 ☆اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم☆
100

قبول باشه عزیزم 😘

ان شاءالله حاجت روا بشی بحق حضرت محمد (ص)😍⁦❤️⁩

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍
ممنون عزیزمان شاءالله حاجت روایی شما و دوستاناللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

قربونت⁦❤️⁩😘

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍
زنده باشین عزیزم همچنین🙏🌹🌹🌹🌹

ممنونم عزیزدلم 😘⁦❤️⁩

@نخودچی1403 @shahrivar83 @کمپوت_گیلاس برای دوستانم دعاکنین بچه هامن ۵۰۰تاصلوات برمی‌دارم درگیردکت ...

گلمی❤️از خدا میخوام که حالتون بهتر و بهتر بشه✨🥲

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

شما رو به پیامبر و امام جعفر صادق قسم دعا کنید همه ی مشکلات و گرفتاریای من و عزیزانم حل شه و به آرام ...

چشم گلم ب نیتتون آیت الکرسی میخونم ان شاءالله مشکلاتتون حل بشه بحق حضرت محمد (ص)⁦🤲🏻⁩⁦🤲🏻⁩😍⁦❤️⁩