2777
2789

فکر کردن زیاد به مرگ و آخرت

اصلاح نود درصد گناه ها و نزدیک شدن به امام زمان و توسل به ائمه

چله سوره یاسین 

نماز اول وقت همیشه

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کردن زیاد به مرگ و آخرتاصلاح نود درصد گناه ها و نزدیک شدن به امام زمان و توسل به ائمهچله سوره یا ...

خیلی به مرگ هم فکر میکنم و زیاد هم متوسل شدم ولی نمیدونم چرا نمیتونم ثابت قدم بمونم

ی دعایی بود از امام سجاد ( ع) که از خدا گلایه میکرد برای اینکه شوق نماز نداشت خیلی قشنگه با معنی بخونیدش ی جاش میگه خدا مگه دوست نداری صدای منو بشنوی ( من اینو یادم میاد دلم میخواد برم نمازمو بخونم) 

دومیش وقتیه که فکر میکنم شیطان داره جلومو میگیره نرم بخونم حرصم میگیره .. 

سومیش یاد حضرت یوسف ( ع) میوفتم که به خدا گفت خدا کمکم کن وگرنه من از جاهلین خواهم بود و خدا میگه به خاطر این حرفشم به او کمک کردیم پس منم میگم خدا کمکم کن از جاهلین نباشم و نمازمو بخونم . حتی وقتی حوصله نداشته باشم یهو حس و حالم برمیگرده نه اونقدر که خیلی خوشحال باشم و 

. نه ولی کمکم می‌کنه حداقل نمازمو بخونم . 

فکر کردن به اینکه نماز توی قیامت بال من میشه که اگه خدایی نکرده سقوط خواستم بکنم توی جهنم از روی پل صراط بال من میشه و نمیزاره به اونجا برم 🙌🏻☺️

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

برای منم دعا کنید تو رو خدا

حتما عزیزم. اگه شروع کردی به خودت قول بده هرجور شده ولش نکنی نمازتو که بخونی همیشه و چیزی جز خدا رو نبینی کار گناه دیگه اینقدر کم از آدم سر نمیزنه که نگو همون و خدا همه جوره پشتته باور کن

تکیه کردم به خودم چون دگران رهگذرند...
خیلی به مرگ هم فکر میکنم و زیاد هم متوسل شدم ولی نمیدونم چرا نمیتونم ثابت قدم بمونم

از گناهه..

و نداشتن حضور قلب موقع نماز خوندن

بعد از نماز ذکر لا حول و لا قوه الا بالله علی العظیم و لاالله الا الله و الله اکبر و خصوصا استغرالله ربی و اتوبه الیه رو بعد از هر نماز بگید از روزی ده مرتبه شروع کنید و هر موقع دوست داشتین زیادش کنید 

آیت الکرسی و توحید هم حتما بعد از نماز بخونید 

سر نماز همینطور که حمد می‌خونید عمیقأ به معنای اون دل ببندید اگر حس کردید ذره ای داره حواستون پرت میشه سریع اعوذ بالله من الشیطان الرحیم بگید

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲