2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثراً از بابتِ جذب فالور یعنی اینکه فالو می‌کنن تا فالو بشن و تعداد فالوراشون بره بالا اصلام به این ...

بنظر خودمم اینطوریه. یه سری پیجا رو فکر کنم فالوش کردن بعد اینم بک داده ولی خب خودشم کنجکاوه مثلا یه دختری رو فالو داره بعد اون دختره یه دختری رو تگ میکنه اینم میره فالوش میکنه😐

بنظر خودمم اینطوریه. یه سری پیجا رو فکر کنم فالوش کردن بعد اینم بک داده ولی خب خودشم کنجکاوه مثلا یه ...

اینم بابتِ همون جذب فالور ، یعنی کلا نمی‌دونم چرا انقدر براشون اهمیت داره که حاضرن اون هم دختر فالو کنن

من هم اولاش مامانم قبل اینکه نامزد کنم می‌گفت چرا این همه دختر فالو داره که من بهش گفتم تک تکِ شون آنفالو کرد که خدایی نکرده جواب نه نشنوه . .

پس اصلا بابتِ این موضوع نگران نباش🫶🏻 . .

اینم بابتِ همون جذب فالور ، یعنی کلا نمی‌دونم چرا انقدر براشون اهمیت داره که حاضرن اون هم دختر فالو ...

اره منم اگه خدا بخواد بریم مرحله بعدی میگم انفالو کنه 😂😂 البته من با دختر فالو کردن مشکلی ندارم چون جایگاه اجتماعیش یجوریه که تا حدی رو بهش حق میدم اما یه سری دخترا و پیجا که خارج از عرفن و کلا یه فاز دیگه‌ن رو دوس ندارم. البته هدفم ازاین تاپیک این بود که بدونم واقعا این موضوع نشون‌دهنده سلیقه و تمایلشون به جنس مخالفه یا اتفاقیه

اره منم اگه خدا بخواد بریم مرحله بعدی میگم انفالو کنه 😂😂 البته من با دختر فالو کردن مشکلی ندارم چو ...

منم با حرفت کاملاً موافقم ، اما از یک جایی به بعد کلاً جایگاه خودشون و میاره پایین 

مثلاً مرد متاهل در شانش نیست خانوم هایی که شناختی نسبت بهشون نداره رو فالو کنه😂🫨 . .

منم با حرفت کاملاً موافقم ، اما از یک جایی به بعد کلاً جایگاه خودشون و میاره پایین مثلاً مرد متاهل د ...

دقیقا 😂😂 ببخشید می‌پرسم اما با همسرتون به مشکل برنخوردین؟؟ تا حالا چیزی در این مورد ازش ندیدین؟ (منظورم اینستا نیست تو واقعیت)

دقیقا 😂😂 ببخشید می‌پرسم اما با همسرتون به مشکل برنخوردین؟؟ تا حالا چیزی در این مورد ازش ندیدین؟ (م ...

به مشکل که نه ، اما خودم یک روز به صورت رندوم تمامشون رو آنفالو کردم همسرمم مشکلی با این موضوع نداشت😂 . .