2777
2789
عنوان

چرا باید به زندگی ادامه داد

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 27 پست
عزیزم کارای خونه روهمه داریم قرارنیس ازخودت بزنی یجاهایی لازم اول بخودت برسی ب خواسته هات نیازات

شما کار خونه رو دارید خونه خودتی /مگه مادرا نباید کارا رو کنن دخترا کمک چرا خونه ما همه کارا رو گردن منه اخرشم همه طلبکارن از ادم

دنیا می‌چرخه مثل تاس 🎲 یه روز حکم میکنی یه روز التماس....️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما کار خونه رو دارید خونه خودتی /مگه مادرا نباید کارا رو کنن دخترا کمک چرا خونه ما همه کارا رو گردن ...

نمیشه ک همه کارا باتوباشه بلاخره توام زندگی داری 

😊بلاخره شد🕊✨🤲🏻😊

فرصت جابجایی و موقعیت جدید ایجاد کن بجای اینکه فوری بری دنبال پایان دادن به زندگیت

وقتی مسئولیت ها  همه باهاته هر جا بری همین اش و همین کاسه ست

تلاش کن جایی بری که برات ارزش قائل بشن چون هست کسایی که قدر کارات رو میدونم عقلشون میرسه که براشون چ ...

مادرم و چکار کنم

مریضه افسردگی داره

اها عزیزم شرایط سختیه خسته نباشید که اینقدر پر قدرت تا اینجا ادامه دادین انشالا درست میشه منم بنوع دیگه ای مشکلات سنگینی گذروندم که کاری از دستم جز صبر و تلاش بر نمیومد بالاخره گذشت و تموم شد مال شماهم درست میشه میدونم خیلی سخته ، مادرتون رو مشاور بردین؟ خودتون نمیشه باهاش کم کم حرف بزنین درد دلش چیه که افسرده شده؟ باهم حرف بزنین

یعنی منبع درآمد خانواده شما هستین؟

درامد مشکلی نیست /کارها خونه/مهمون داری/خرید خونه /دکتر بردن و....../مامانم از تنهایی و تاریکی می ترسه من نباید تنهاش بزارم فقط هفته ای دو شب می تونم برم بیرون اونم اگه داداشام بیان پیشش

اها عزیزم شرایط سختیه خسته نباشید که اینقدر پر قدرت تا اینجا ادامه دادین انشالا درست میشه منم بنوع د ...

مامانم تو کارها خیلی کم همکاری می کنه بعد از تنهایی و تاریکی می ترسه من نمی تونم برم بیرون نمی تونم حتی برم سرکار به خدادخسته شدم تحمل هر ادمی حدی داره بابام اگه زنده بود نمی زاشت من دست به سیاه و سفید بزنم بعد بابام شدم کوزت

مامانم تو کارها خیلی کم همکاری می کنه بعد از تنهایی و تاریکی می ترسه من نمی تونم برم بیرون نمی تونم ...

میدونم سخته مامانت هم بار سنگینی از لحاظ روانی داره بدوش می‌کشه تحمل کن عزیزم ♥️همه اینا برات انشالا خیر و خوشی میاره 

میدونم سخته مامانت هم بار سنگینی از لحاظ روانی داره بدوش می‌کشه تحمل کن عزیزم ♥️همه اینا برات انشالا ...

فعلا چاره ای ندارم دیگه نمی دونم تا کی می تونم تحمل کنم

فعلا چاره ای ندارم دیگه نمی دونم تا کی می تونم تحمل کنم

خدایی نکرده وقتی مادرتون رو ازدست دادین با اینکه خیلی خسته این اما ممکنه احساس پشیمونی کنین با برادراتون بیشتر مشورت کنین شاید فکری بشه