2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا نرماله

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

پسر منم 15اذر 96هست

آره همسنن

ولی خب هرکاری هم کنیم وزن نمیگیرن الان پسرمن صبحونه دوتا نیمرو میخوره ظهر یه بشقاب بزرگ برنج و سیب زمینی

شامم مهمونی بودیم تقریبا خوب خورد ولی وزنش تکون نمیخوره یعنی شب و روز دهنش میجنبه چیزای مقوی هم میخوره دریغ از یه تکون ریز وزنش ۴ماهه همینه

اونقدر به واقعی شدن خواسته هام مطمئنم که مطمئنم خدام خداس🙏

پسرمنم 15اذر96

دختر منم ۱۴ به نظرم نرمالن.دخترم خیلی اهل غذا نیست روزی یه وعده غذا یه وعده هم میوه یه وعده هم شید .تنقلاتم نمیخوره

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️