2777
2789
عنوان

واقعا چهار روز مهمون داری عجیبه یعنی

| مشاهده متن کامل بحث + 1212 بازدید | 67 پست
ما هم خانواده مون در سطح ایران پراکنده ان 😂همیشه مهمون داشتیم خودمونم میرفتیم، ربطی هم به شهرش ندار ...

آره ولی خوب آدما با هم فرق میکنن...بعضیا از نظر مالی نمیتونن زیاد مهمون داری کنن..بعضیا حوصله ندارن تنهایی رو بیشتر میپسندن ...ولی خوب اگه به مهمون احترام نمیذاره کسی ، توقع احترام هم نداشته باشه ...کلا این مهمون داری قضیه بزرگی داره تو ایرانیا ، بخوای درموردش صحبت کنی باید هفت جلو بنویسی😁

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر ادمی با توجه به شرایط خودش میگه مثلا من روده تحریک پذیر دارم همش نفخ دارم وقتی کسی نباشه کارمو تو خونه میکنم ولی یکی باشه دم به دقیقه باید برم دستشویی خوب برای ادمی مثل من میدونی چهارروز یعنی چقدر عذاب ؟

عزیزم هزینه ها انقد بالاست آدم از پس زندگی خودش بزور برمیاد...بعد مثلا مهمون داری داریم تا مهمون دار ...

درسته ما هم مهمون میاد یه هفته میمونه فقط دو روز اول غذای انچنانی میدیم بعدش هرچی خودمون میخواستیم بخوریم زیادترش رو درست میکنیم برای مهمون 

هیچکس ناراضی نیست چون مهم روی خوشه ولی نه اینکه از روز اول ادم اینطوری رفتار کنه هیچی نذاره بحث احترامه 

وقتی میزبان مهربون باشه راحت و خودمونی باشه مهمونم راحته. من مامانم شاغله میره سرکار مهموناموم بلند میشن غذا درست میکنن خونه تمیز میکنن مدام میرن سوپرمارکت خرید میکنن

بخدا مهمون خوب اگه بیاد خونه ت بهشته 

حالا برا من هم عجیبه کسی بگه جایی نرفتم‌یا کسی نمیاد خونمونی بار خواهرم گفت من بیست ساله کسی شب خونم ...

منم اصلاااا مهمون شب خواب نداشتم ۱۰ ساله خونه خودمم باور کن ۴ دست رختخواب گرفتم فقط همونم استفاده نشده... قبل اونم که مجرد بودم دایی و خاله راه دور داشتم میومدن ولی خونه مادربزرگ بودن همه اونجا جمع می‌شدیم نهایت یک شب هم خونه مامانم میموندن الانم بخوام راه دور برم میرم سوئیت میگیرم یک ناهار یا شام خونه همون فامیل که تو راه دور دارم میرم 

بله زیاده شاید اون زمانی ک شما هوس مسافرت کردی و خواستی بری خونه خواهر یا برادرت میزبان شرایط پذیرای ...

هر رفتی یه آمدی داره 

مطمئن باش اونی که میره مهمونی بعدشم با روی باز میزبانی میکنه 

این بی احترامیه از کجا میاد ؟؟ چرا باید بی احترامی بشه ؟؟ خیلی زشته واقعا ب مهمون کم محلی بشه

اینجا داستان ها یکطرفه روایت میشه و گاها هم با پیازداغ فراوان...اتفاقات گذشته هم اگه به ضرر باشه گفته نمیشه پس علت بی احترانی و چراییش نمیفهمیم ولی مقاومت برای اینکه بهشون بی احترامی بشه جالب بود

خوزستانی هستی؟؟ فقط یه خوزستانی انقدر مهمون نوازه

ما ترک هستیم ولی بقول دوستمون.اگه جایی بریم حتی ۱ روز یا دو وعده یه وعده اشو صابخونه مثلا قورمه سبزی میده فردا ناهارش جوجه و میوه اشو میخریم بارها این اتفاق افتاده

من کل سالو مهمون دارم

نمیدونم چرا انقد سختتونه

بااینکه درامدمونم کمه ولی واقعا رزق مهمون زیاده

همین هفته من چندسری مهمون داشتم

از عرراق اومدن چندروز موندن

از شهرستان میان دوستای همسرم

دوستای دانشگاهی خودم

چرا انقد زندگی رو سختش کردین🥲

درسته ما هم مهمون میاد یه هفته میمونه فقط دو روز اول غذای انچنانی میدیم بعدش هرچی خودمون میخواستیم ب ...

آفرین دقیقا مهمون خوب...

ما خداییش تابحال مهمون خوب نداشتیم همیشه فقط خودمون مهمون خوب بودیم...حتی صبح خودمون میرفتیم نون میگرفتیم که صابخونه سختش نباشه