2777
2789

من تاپیک رو که خوندم برگام ریخت 😂

ما هم مهمون میاد خونه مون میمونه هم ما میریم میمونیم 

چهار روز که آخه چیزی نیست یه جوری همه گفتن رفتید آوار شدین خونه مردم انگار ۴۰ روز موندن هرچند که ما مهمون چهل روزه هم داشتیم 😂😐

وقتی یکی میره مسافرت حداقل پنج شیش ساعت تو راهه برای یه روز که نمیره، بعد توی یه روز که اصلا دلتنگی رفع نمیشه چطور انتظار میره که یکی بره مهمونی یه شهر دیگه پیش خانواده ش بعدش دو شب بمونه

نظر من اینه که آدم خوبه دلش بزرگ باشه چهار روز رو نگه زیاد 🤦🏼‍♀️ مخصوصا برای برادر خواهرش. یعنی دلشون نمیاد چهار روز برادرشون رو مهمان کنن آخه دیگه کی از خانواده نزدیک تر به آدم

هرچند این نظر من بود نمیخوام توهین کنم ولی عجیب بود برام ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی خیلیا چون خونواده هاشون نزدیکشون هستن و در حد یک دید و بازدید چند ساعته همو میدیدن عادت ندارن ب چند روز موندن 

ما خونوادمون تا ۱۸ سالگیم تا یک شهر دور بودیم از خونواده پدری و مادریم ، وقتی میرفتیم خونه هاشون زیاد میموندیم ، الان چند سالی هست اومدیم نزدیکشون بعد با خودم میگم ما چجوری چند روز خونه فامیل میموندیم 😅 

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام

ما همه تو یه شهریم ولی قبلا که ازدواج نکرده بودم  من و پدر و مادرم و خاهرام شیراز بودن و کل خانواده مون آذربایجان.یعنی هر سال کل ۱۳ روز عید میومدن شیراز ما میشدیم کلفت و آشپز براشون فکر کن یهو ۲۵ نفر میومدن🤦‍♀️

مامانم طفلی دلم برلش،میسوخت.بعد دیگه اومدیم آذربابجان و شهر خودمون دبگه فوقش یه ناهار یا شام کسی بیاد خونمون خیلی راحت شدیم