2777
2789
عنوان

خانومایی که شوهر معتاد داشتن بیان خواهشن

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 29 پست
خانوادش مادرش گفته پاکه حالش خوب ینی دروغ میگع بهم؟

فعلا اره چون قرص جایگزینشه 

اما شیشه متاسفانه بیشتر اعتیاد روانی داره تا جسمی 

کسی که لب زد اگر ترک هم کنه دوباره بعد مدتی میره سمتش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دکتر رفت قرص داد میخورهمیترسم دروغ بگه بهم اخه حالش خوبه الان،قیافش سرحال شد صورتش پر شد خانوادش ...

خب وقتی صورتشم پر شده پاکه دیگه دیگه وگرنه ادم شیشه ای ک دیدی از بی خابی و بی اشتهایی لپاش توعه چشماش تابلوعه 

فعلا اره چون قرص جایگزینشه اما شیشه متاسفانه بیشتر اعتیاد روانی داره تا جسمی کسی که لب زد اگر ترک هم ...

همش بعد مدتی میرفت سمت اعتیاد ولی این بار پشیمونه همه شماره های رفیق ناباب پاک کرده 

گل چی؟

گل هم از خانواده شیشه هست، کلا مواد صنعتی مثل شیشه و گل و ماری... الهی کسی دچارش نشه که خیلی سخته ترکش 

چون اینا اعتیاد روانی دارن 

مثلا تریاک و... طرف یه مدت نکشه از بدنش دفع میشه و فقط میمونه وسوسه اش 

اما شیشه و گل و... مغزتو درگیر میکنه 

همش بعد مدتی میرفت سمت اعتیاد ولی این بار پشیمونه همه شماره های رفیق ناباب پاک کرده

اسی شاید واقعا اراده کرده و پاک شده این ک میگن شیشه ترک نداره دروغه میگم من دیدم طرف ۱۰ساله پاکه فقط بفرسش جلسه تا زمانی ک جلسه بره راهنما داشته باشه میتونه پاک باشه