2777
2789
عنوان

تجربه در رفتگی و اینا دارید بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب چجوری دقت کردیواسه شما تق تق میکرد؟چه مدت اینجوری بودینالان دردتون کاملا از بین رفته؟

نه تق نمیکرد درد داشتم عکسم انداختم توی عکس مشخص نشد 

انتهای استخون دمبالچه باید صاف باشه به سمت پایین دقت کن میتونی تشخیص بدی

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

واقن ؟دمبه گذاشتید چجوری شد برا شما؟

آره چند بار گذاشتم ولی تاثیری روی دردم نداشت

واسه من مشکل شما پیش نیومد ولی من میگم شاید شما عرق سوز شدی یا پوستت رو نازک کرده

چون من ی مدت ماساژش میدادم پوستم نازک شده بود و درد داشت و میخارید بعد خوب شد اگر تا یک هفته دیگ خوب نشدی ب دکتری چیزی نشون بده

الان،مگر اینکه برف بیادش که بشه آدم ساخت..ی آدم برفی...
نه تق نمیکرد درد داشتم عکسم انداختم توی عکس مشخص نشد انتهای استخون دمبالچه باید صاف باشه به سمت پایی ...

یعنی دست بزنم تا متوجه بشم؟

شما چه مدت درد داشتی؟بعد مثل اسی که میگی هیچ کاری نمیتونسته انجام بده شما هم اینجوری بودی؟

الان،مگر اینکه برف بیادش که بشه آدم ساخت..ی آدم برفی...
آره چند بار گذاشتم ولی تاثیری روی دردم نداشتواسه من مشکل شما پیش نیومد ولی من میگم شاید شما عرق سوز ...

ببخشید میگما من دنبه گذاشتم اولش واسه فرداش وسط باسنم ب سمت بالاش اندازه ی بند انگشت کوچیک برآمده شد و متورم شده بود بعدش رفتم جا انداختم تقریبا همون نقطه رم فشار میداد، روز بعد جا انداختنش از برامدگیع چرک میومد انگار زخم شده بود الان میخاره ولی برامدگیش کمتر شده ، شما اینجوری نشدید؟