2777
2789
عنوان

تجربه در رفتگی و اینا دارید بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 51 پست
دست ننداخت تو ولی همونجا و جوری فشار میداد ک انگار دست توعع ن تق تق نمی‌کرد،شما مطمعنید ک در رفته؟عک ...

نمیدونم والا دیگ خسته شدم هرکی ی چیزی میگه

بالای ۷ یا ۸ بار عکس گرفتم

یعنی مال شما اصلا هیچ صدایی نمیداد

الان،مگر اینکه برف بیادش که بشه آدم ساخت..ی آدم برفی...
خب هر جا رفتم نتیجه ای ندیدم و خوب نشدم خیلی جاها رفتم..یعنی کجاهت درد میکرد عزیزم میشه کامل توضیح ب ...

من بالای باسنم درد میکرد نزدیک وسطش، ن می‌تونستم بشینم ن بخوابم ن تموم بخورم و حتی راه برم کلا پخش زمین بودم رفتم پیش شکسته بند تعریفشو میکردن دست زد گف در رفته بعدش گف برو دمبه بذار بعد س روز بیا جا بندازم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بالای باسنم درد میکرد نزدیک وسطش، ن می‌تونستم بشینم ن بخوابم ن تموم بخورم و حتی راه برم کلا پخش ز ...

نه من فقط زمان نشستن درد دارم دیگ برای چیزای دیگ مشکلی ندارم

چ تشخیصی میدن؟ن صدا نمی‌داد فقط درد داشت

والا یکی میگه اصلا دنبالچت نیست مهره کمرته 

یکی میگه دنبالچته کج شده

یکی میگه در رفته

نمیدونم چیه بخدا

حتی همین الانم دنبال درمانم هی از این دکتر به اون دکتر

والا یکی میگه اصلا دنبالچت نیست مهره کمرته یکی میگه دنبالچته کج شدهیکی میگه در رفتهنمیدونم چیه بخداح ...

ببین خودتم میتونی دست بندازی ببینی که کج شده یا نه 

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

والا یکی میگه اصلا دنبالچت نیست مهره کمرته یکی میگه دنبالچته کج شدهیکی میگه در رفتهنمیدونم چیه بخداح ...

اگ شهریار یا نزدیکشی ی سر ب اون شکسته بند بزن خواستی بهت میگم 

ب شما نمیگن کیست موییه؟

اگ شهریار یا نزدیکشی ی سر ب اون شکسته بند بزن خواستی بهت میگم ب شما نمیگن کیست موییه؟

شهریار تهرانه؟ من تهران نیستم

نه تنها چیزی که نگفتن همین بوده

چطوری عزیزم؟مگ شما هم این مشکلو داشتی

بله سالهای پیش درگیر بودم انقد دقت کردم دیدم بله کج شده و رفته بود داخل رونم رفتم اسلامشهر خانومی جا انداخت

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

بله سالهای پیش درگیر بودم انقد دقت کردم دیدم بله کج شده و رفته بود داخل رونم رفتم اسلامشهر خانومی جا ...

خوب چجوری دقت کردی

واسه شما تق تق میکرد؟چه مدت اینجوری بودین

الان دردتون کاملا از بین رفته؟