2777
2789

بچها من دنبالچم در رفته بود و پیش ی شکسته بند رفتم ک خیلی تعریفشو میکردن

بعد گفت دمبه بذار بعد بیا تا جا بندازم منم گذاشتم دو س روز بعدش برام جا انداخت ولی فرداش جای دنبه حالت زخم شد و چرک در میومد منم چرک خشک کن خوردم براش الان خیلی میخاره بعضی وقتا طبیعیه؟

شما تجربه داشتید ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=353864316]عزیزم چند وقت این مشکلو داشتی؟ الان دردت خوب شده کاملا؟[/QUOTEهفت هشت روزی میشد بعدش رفتم جا انداختم تا دو س روز بعدش گف درد داری، الان دردم بهتره و خیلی کمتر شده ولی میخاره جاش

[QUOTE=353864316]عزیزم چند وقت این مشکلو داشتی؟ الان دردت خوب شده کاملا؟[/QUOTEهفت هشت روزی میشد بعد ...

آخه منم این مشکلو دارم والان حدود چهار ساله که باهاش درگیرم ...واسه شما چجوری جا انداخت؟

چرا اینجوری شده بودی؟

کدوم شهری

الان،مگر اینکه برف بیادش که بشه آدم ساخت..ی آدم برفی...
آخه منم این مشکلو دارم والان حدود چهار ساله که باهاش درگیرم ...واسه شما چجوری جا انداخت؟چرا اینجوری ...

چجوری در رفته چهار ساله و تحمل کردی؟مال من نمیشد تموم بخورم اصلا

آخه منم این مشکلو دارم والان حدود چهار ساله که باهاش درگیرم ...واسه شما چجوری جا انداخت؟چرا اینجوری ...

راستش نمیدونم چرا اینجوری شده بودم

شهریارم ، جا انداختنشم اون نقطه رو فشار میده ب سمتی ک باید بره 

چجوری در رفته چهار ساله و تحمل کردی؟مال من نمیشد تموم بخورم اصلا

خب هر جا رفتم نتیجه ای ندیدم و خوب نشدم خیلی جاها رفتم..یعنی کجاهت درد میکرد عزیزم میشه کامل توضیح بدی

بعد از کجا فهمیدی که در رفته

راستش نمیدونم چرا اینجوری شده بودمشهریارم ، جا انداختنشم اون نقطه رو فشار میده ب سمتی ک باید بره

اها خود به خود اینجوری شدین 

اوکی چون شنیده بودم که باید دست بندازن داخل مقعد میخواستم ببینم برا شما هم اینجوری بوده یا ن

بعد موقع درد مال شما تق تق هم میکرد؟

اها خود به خود اینجوری شدین اوکی چون شنیده بودم که باید دست بندازن داخل مقعد میخواستم ببینم برا شما ...

دست ننداخت تو ولی همونجا و جوری فشار میداد ک انگار دست توعع 

ن تق تق نمی‌کرد،شما مطمعنید ک در رفته؟عکس گرفتید؟