2777
2789
عنوان

مربی رانندگی خانم یا اقا❓

274 بازدید | 14 پست

فردا میخوام برم مربی انتخاب کنم مامانم میگه مربی خانما خیلی حرف میزنن و خوب یاد نمیدن ولی اقاها سخت گیرن یاد میگیری

این حرف درسته؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر ربطی نداره

واین چیزایی که مادرت میگه از فردی به فرده دیگر متفاوته نه از جنسیتی به دیگیری

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

قطعااا خانوم

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬

من آقا برداشتم

صاحب آموزشگاه آشنا بود گفتم کدوم بهتره گفت آقا خوب یاد میده

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

خانمِ خوب بهترینه

میدونی عزیزم من اصلاااا ادم مذهبی نیستم ولی برا دنده جاانداختن و یهو فرمون و گرفتن مربی آقا یهو دستشو میزاره رو دستت.یه حس بدی بم دست میده

بستگی داره! 

من مربی آقا داشتم که شب ها تو شهربازی کار میکرد تا ساعت ۴، ۲ ساعت می‌خوابید بعد کلی قهوه میزد که سرحال باشه، ساعت ۶ صبح کارشو با من شروع میکرد و کلی منت سرم میزاشت که من کلی خوابم میاد و الان دو شات قهوه زدم و چقدرم عصبانی بود و اخلاق نداشت 

بستگی داره! من مربی آقا داشتم که شب ها تو شهربازی کار میکرد تا ساعت ۴، ۲ ساعت می‌خوابید بعد کلی قهوه ...

ما از این معلما تو دبستان داشتیم منت میزاشت از همون موقع لجم میگرفت ازشون

خب داری حقوقتو میگیری مفتی که نیست