2777
2789

من گوشم هیچ دردی نداشت فقط چون خیلی جرم داشت رفتم متخصص که بهم قطره بده اماگفت جرمش زیاده باید ساکشن بشه بهم قطره گلیسیرین داد بعد سه روز رفتم ساکشن تا قبل ساکشن هیچ مشکلی نداشتم اما بعد ساکشن گوش راستم هم درد خفیفی داره هم یه حس خیلی بدی دارم انگار یه چیزی تو گوشمه نگرانم نکنه پرده گوشم اسیب دیده 

بعد ساکشن این دردا طبیعیه ؟الان یک روز گذشته

برای مامان شدنم یه صلوات بفرستین🙏🌿دعاکنیدبرام دغدغه هام حل میشه وخدابه خودموخانوادم سلامتی وحال خوش بده هرکی صلوات فرستادبگه منم براش بفرستم♥️🌹

نه بعدش دردی نداشتم

دوباره برو‌نشون بده

ولی احتمالا بخاطر همون فشاریه ک بهش وارد شده

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بعدش دردی نداشتمدوباره برو‌نشون بدهولی احتمالا بخاطر همون فشاریه ک بهش وارد شده

اخه خیلی اذیتم

برای مامان شدنم یه صلوات بفرستین🙏🌿دعاکنیدبرام دغدغه هام حل میشه وخدابه خودموخانوادم سلامتی وحال خوش بده هرکی صلوات فرستادبگه منم براش بفرستم♥️🌹

من دوبار انجام دادم دردی نداشتم

منم قبلا انجام داده بودم دردی نداشت اینبار اینجور شدم

احتمالا فشار زیاد آورده بهتر نشدی برو پیشش

باشه گلم مرسی