2821
2789
عنوان

ابرو پیوندی

3498 بازدید | 182 پست

ممکنه کمکم کنید که مامانم رو چطور باید راضی کنم. من ۱۷ سالمه سال دیگه میخوام برم دانشگاه ولی اصلا اجازه نمیده پیوند ابروهام رو بردارم. واقعا نمیخوام به بقیه آبروم دست بزنم فقط پیوندشه چون واقعا مشخص و زیاده.

گذشتن و رفتن پیوسته... *از میان آزادی و نان، آزادی را انتخاب میکنم، تا اگر گرسنه ماندم، بتوانم فریاد بزنم "گرسنهام" *_ آلبر کامو

روزه دو سه لاخ بردار ،بعد در عمل انجام شده قرار میگیره

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ی روز برو ارایشگاه بردار و برو خونه . جدی میگم تنها راهش اینه چرا مامانت میخاد جوری باشی ک دوست نداری؟

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

من ۱۳ خودم برداشتم بهش بگی نمیزاره خودت بردار

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

اگه مامانت حساسه که میفهمه اگه حساس نیست روزی چند تا وردار البته اگه پیوندی زیاد نیست . خدایی یکی بیاد به این مامانا بگه هر کی ابرو پیوندی داره معنیش این نیست که دختر خوب و با ایمانیه . اینا چیا انداختن تو سر مامانا ‌. مامان منم فرقی نداره . من ابرو پیوندی ندارم ولی مامانم میگه تو داری و برش میداری نمیدونم چطور بهش بگم ندارم 

روزه دو سه لاخ بردار ،بعد در عمل انجام شده قرار میگیره

خدایا الان فکرشو کردم بابامو چیکار کنم اون از مامانم بدتر:/اینجوری خیلی بی ریخت میشه که

گذشتن و رفتن پیوسته... *از میان آزادی و نان، آزادی را انتخاب میکنم، تا اگر گرسنه ماندم، بتوانم فریاد بزنم "گرسنهام" *_ آلبر کامو

اگه مامانت حساسه که میفهمه اگه حساس نیست روزی چند تا وردار البته اگه پیوندی زیاد نیست . خدایی یکی بی ...

بخدا حف گفتی..مامان من فکر میکنه وقتی میگم وسطش یعنی مثل خودش برم کلشو وردارم نازک زنونه کنننم بابا به قرآن نه

برو ور دار فوقش یبار دعوا میشه تموم

حالا مامانم شاید یکم قهر کنه ولی جدا از بابام میترسم امکان کشته شدنمم هست=) 

با اینکه خودم مادرم 

دوست ندارم چیزی بگم 

خدای نکرده کدورتی بین خودت ومادرت پیش بیاد

ولی بازم آرزومندم با مامانت بدون دلخوری کنار بیای

باب میلت رفتار کنی 

یه بچه دهه نودی دارم

یادم نیست چیکار کرده بود

بهش گفتم چرا اجازه نگرفتی

گفت اجازه میگرفتم نمیذاشتی😬

دیگه دوستان گفتن بدون اجازه انجام بده

خودت خانواده تو بیشتر میشناسی چه عواقبی داره

ولی من نظر اونی که گفته بود روزی دولاخ بردار رو پسندیدم 

فقط تا اخرین لاخ رو برداری

اولیا در اومده😬

من یواشکی برمیدارم 😐😑مال من کمه باشه هم اصن معلوم نیست

خوشبحالت مال من در حدیه که ناظم مدرسه مون خودش گفت خیلی پاچه بزه.

با اینکه خودم مادرم دوست ندارم چیزی بگم خدای نکرده کدورتی بین خودت ومادرت پیش بیادولی بازم آرزومندم ...

بذارین عکسشو بذارم ببینین وضع در چه حد خرابه

بخدا حف گفتی..مامان من فکر میکنه وقتی میگم وسطش یعنی مثل خودش برم کلشو وردارم نازک زنونه کنننم بابا ...

اره به خدا اصن نمی‌فهمم چرا اینجوری میکنن . خب اخه بدن خودمونه .خدا ما رو آفریده واسه خودمون زندگی کنیم نه واسه پدر مادرا . اصن نمی‌فهمم دیگه موی وسط ابرو برای چیه . به چه دردی میخوره . من ندارم بعد مامانم میگه داری و بر میداریش . احه یعنی چی؟ میگم ندارم . یه روز میگه چرا یه ابروت بالاتره فرداش میگه چرا پایین تره . آخه مادر من ما آدما یک پامون از اون یکی بزرگتره بعد تو انتظار داری ابرو که مو هست یکسان باشه؟ مگه من برش میدارم که یکسان باشه؟ به خدا گیر اوردن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز