2777
2789

خانم ها از بعد زایمان من یکم از شوهرم دور شدم و این فاصله هی داره بیشتر میشه.نگران بودم مادر خوبی نباشم برای همین خیلی توجهم رو گذاشتم روی پسرم.رابطه شوهرم و پسرم خوبه ولی شوهرم به وضوع وقتی من پسرمو بغل میکنم یا زیاد بوسش میکنم و قربون صدقش میرم حسادت میکنه..نمیدونم چیکار باید بکنم و چه تغییراتی انجام بدم

تعادل خاخر جان تعادل 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😐

سپاس یزدان دختری ایرانی ام/از نژاد و تیره ساسانی ام/به کوروش به ارش به جمشید قسم/به نقش و نگار تخت جمشید قسم/یگانه پرستم اهورایی ام/زِ بد گونه های جهان عاری ام/به کردار و پندار نیکو منم/شاه ایران دختر کوروش منم                    پاینده ایران✌🏻

طبیعیه 

شوهر من میگه هر بچه اضافی میشه یه هوو بیشتر میشه😂

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️

حالا ما برعکس شوهرم زیاد با پسرم بازی کردنی حسودی میکنم میگه چته مگه هوو اوردم سرت😂

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬