برای اینکه جا بیفته حداقل دو ساعت زمان نیازه
گوشت
پیاز خرد شده
هویج بصورت نگینی خرد بشه
بهمراه آب و نمک فلفل بذارید بجوش بیاد، بعدش درب بذارید و شعله و کم کنید. اصلا نیاز نیست به هم بزنید چون ته میگیره.
بعد ی ساعت گوشت و در بیار و ریز ریز کنید و مجدد اضافه کنید.حالا رب رو کمی تفت بدید بهش اضافه کنید. جو پرک یا ورمیشل هر کدوم دوست دارید نیم ساعت بعد بهش اضافه کنید.وقتی دید سوپ غلظت مناسب داره جعفری خرد شده رو اضافه بشه و ده دقیقه بعد خاموش بشه.
ترشی ابلیمو و اب نارنج هر کدوم دوست داشتید میشه بریزید