2777
2789
عنوان

گوشت اضافه کنار زبون😭😞

440 بازدید | 14 پست

خانوما کنار زبونم یچی درومده سفیده روش قرمزه میتونم اینور اونورش کنم میخوام چیزی بخورم درد میکنه.. خیلی میترسم نکنه سرطانه؟ 😭😭😭😭😭😭😭

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از بچگی دارم  دکتر گفت باید جراحی کنم متاسفانه ارثیه‌ خیلی میترسم دختر عموم. رفت برداشت ولی من بمیرمم‌ نمیرم‌😭 همه اش ام گازش‌ میکیرم  خون میاد‌😭 وای دندون پزشکی رفتم بهم گفت چرا زبونت‌ اینجوریع آنقدر خجالت کشیدم  دوستامم‌ بهم میگن 😭

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

من اینجوری باد با یه تیکه پارچه گرفتمش بین دو انگشتم محکم کشیدم کنده شد

مشکلی نداشتم بعدش

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
من اینجوری باد با یه تیکه پارچه گرفتمش بین دو انگشتم محکم کشیدم کنده شدمشکلی نداشتم بعدش

اینم معلومه که یکم ور برم کنده میشه ولی خیلی میترسم.. دکتر نرفتی؟ 

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁
من از بچگی دارم دکتر گفت باید جراحی کنم متاسفانه ارثیه‌ خیلی میترسم دختر عموم. رفت برداشت ولی من بم ...

چ شکلیه برای شما؟ برای من اینور اونو میره عین گوشت اضافس.. معلومه کنده میشه

احتمالا افته سریع برو آفتیژل بخر برن تا پخش نشه تو دهنت خیلی هم باهاش بازی نکن

اخه آفت فرق داره تکون نمیخوره این عین گوشت اضافس.. میترررسم

منم هرزگاهی پرزای کنار زبونم قرمز و متورم و دردناک میشن اگه اینجوره طبیعیه نترس

تکونم میخورن؟ عین گوشت اضافه؟ 

اینم معلومه که یکم ور برم کنده میشه ولی خیلی میترسم.. دکتر نرفتی؟

نه بابا چیزی نیست

بکنش

من پارسال اینجوری بود

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.