2777
2789
عنوان

این حقوق با این شغل منصفانه هست

184 بازدید | 11 پست

یه کار پیداکردم برای زن عموم که کار نظافت انجام میده بنده خدا مخارج خونه به عهدشه

حالاشما نظر بدین بااین شرایط حقوقش خوبه یا حقوقش کمه؟؟؟

نظافت کلینیک لیزر هست که ۳ّطبقه بایدنظافت شه

حقوقش ۱۰میلیونه همه روزه کار هست  از۸صبح تا ۵عصر

جمعه ها یکی درمیان تاظهر 

۱.حالا نظافتش شامل یکبار صبح یکبار عصرتی زدن  وجاروزدنه (هرطبقه ۲تااتاق یه سالنه)

۲.خالی کردن سطل زباله ها

۳.آب کردن آبسردکن

۴.شستن دسشویی روزی ۲بار

۵.جابجای زباله ها 

۶.شیشه پاک کردن کهنه کشیدن وسایل

۷.جارووتی زدن پله ها

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

15باشه خوبه

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

15باشه خوبه

فک‌نکنم زیادکنه حقوقشو 

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
آره خوبه...

ممنون از نظرتون

خیلی کمه ما یه خانم میاد ۵طبقه جارو وطی میکشه درست حسابی هم نه هر بار ۵۰۰میگیره

برای ما فقط آسانسور و پارکینگ و ی دستمال میکشه۸۰۰

واقعا وقتی میبینم برای اینهمه کار فقط۱۰ت میدن خیلی ناراحت میشم 

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
خیلی کمه ما یه خانم میاد ۵طبقه جارو وطی میکشه درست حسابی هم نه هر بار ۵۰۰میگیره

اونای که گه گاهی میرن بیشتر میگیزن معمولا حقوقشوت ساعتی ۱۰۰ایناست

ولی این دائمیه اینم هست نمیدونم بخدا فک‌میکنم خیلی کاره ۳ّطبقه نظافتش تازه روزی ۲بار

برای ما فقط آسانسور و پارکینگ و ی دستمال میکشه۸۰۰واقعا وقتی میبینم برای اینهمه کار فقط۱۰ت میدن خیلی ...

بله منم فک میکنم خیلی کمه هرروز ۹ساعت گارکنی اونم یه طبقه نه ۳طبقه برا۱۰تومن

بله منم فک میکنم خیلی کمه هرروز ۹ساعت گارکنی اونم یه طبقه نه ۳طبقه برا۱۰تومن

واقعا سخته خیلی بی انصافن حداقل حقوقشو بیشتر کنن این حجم کار برای خانم زیاده

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
واقعا سخته خیلی بی انصافن حداقل حقوقشو بیشتر کنن این حجم کار برای خانم زیاده

اخه اینم طفلک پول لازمه هرجایم بهش گار نمیدن نمیدونم چی بگم بگم‌بمون بگم نرو چیبگم