2777
2789
عنوان

همزاد و بسته شدن بخت

317 بازدید | 4 پست

بچه ها درسته من سنی ندارم و 20 سالمه و اصلا عجبه ندارم برا ازدواج، ولی این موضوع انقد مکرر بوده و زیاد بوده تو زندگیم ک واقعا افتادم دنبالش، ببینین من دختر نسبتا خوشگلیم از نظر ابرو و ایناهم بااصالتم ینی هیچ پوعن منفی ندارم ک کسی بخاطر اون بخاد دو شه ازم، راستش من خاستگاری زیادی داشتم و دارم که همشون، تاکید می‌کنم همشو وووووون بعد از اینکه یبار میان خاستگاری، بااینکه با شوق خیلیییی زیادی سمت من برای خاستگاری میان، ولی به بار دوم نمیکشه، ینی واسه بار دوم ک بخان جدی کنن این خاستگاریو نمیان، و شاید بالغ بر 15 تا خاستگار داشتم ک همشون اینجور شدن، ب دعا نویس گفتم بااینکه اصلا اعتقاد ندارم ولی گفت همزاد داری، تا رفع نکنی همینه و بختت باز نمیشه، الانم باز یه خاستگار برام اومده باخودم شرط بستم اگه اینم مصه بقیشون شد پس ایمان میارم ک همزاد دارم و باز بهتون میگم، ولی لطفا اگ کسی داشته یا دیده ک واقعا اثر داره لطفا راهنمایی کنین من 3 میلیون پول ندارم دعا بگیرم و خب خاستگارای خیلی عالی میان ک ختم نمیشه ب ازدواج، واقن ناراحتم، لطفا هی نگین سنت کنه، بجاش راهکار بدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم طرف دعا و طلسم نرو چون انرژی های بیماری و گرفتاری و فقر میاد توی زندگیت

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

یقین داشته باشید خداوند یاری رسان است

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر